12:17 uur 05-12-2023

Taulia voegt Bank of China en BNP Paribas toe aan haar financiersnetwerk

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, een vooraanstaande provider van oplossingen voor werkkapitaalbeheer, maakte vandaag bekend dat het de Londense tak van de Bank of China en BNP Paribas aan haar internationale multifinanciersnetwerk heeft toegevoegd.

De toevoeging van deze twee belangrijke internationale banken is de recentste toevoeging in een reeds ruim en groeiend netwerk van financiers die voor Taulia’s internationale klanten beschikbaar zijn. Op die manier hebben bedrijven toegang tot een steeds ruimere en diverse financieringspool, met meer keuze, meer liquiditeit en meer beschikbaarheid van kapitaal.

Multifinanciersmodellen binnen financieringsprogramma’s voor toeleveringsketens zijn ontworpen om veerkracht te bieden via diversificatie en een ruimere pool voor financiering voor verschillende valuta, geografieën, klantenformaten en kredietprofielen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr