14:56 uur 11-03-2024

Taulia: meer dan acht op tien bedrijven zijn optimistisch over het komende jaar, ondanks een omgeving met heel wat uitdagingen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Hoewel een nieuw jaar wordt ingezet dat nu al door economische onzekerheid, tekorten in de toeleveringsketen en geopolitieke spanningen is getekend, stelt Taulia’s internationale Supplier Sentiment vast dat bedrijven grotendeels optimistisch zijn over het komende jaar.

Deze enquête stelt vast dat meer dan acht op tien bedrijven (85%) in het algemeen optimistisch zijn over het komende jaar, een belangrijke stijging in vergelijking met 2022, toen 60% van de bedrijven optimisme aangaf. Dit jaar markeert een decennium sinds Taulia, een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor het beheer van werkkapitaal, haar Supplier Sentiment Survey lanceerde. Deze editie verzamelde meningen en inzichten van 11.300 bedrijven binnen haar mondiale netwerk in meer dan 130 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lizzie Murray, accountmanager

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr