11:07 uur 07-09-2023

Taulia en Optima ECM Consulting sluiten een partnerschap om wereldwijd werkkapitaaloplossingen te bieden

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, een vooraanstaande provider van oplossingen voor werkkapitaalbeheer, heeft een partnerschap gesloten met Optima ECM Consulting (“Optima”), een internationale implementatieorganisatie, om samen te werken ten overstaan van hun respectievelijke klanten- en prospectbasissen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230907653362/nl/

Dit partnerschap zal de productensuite van Taulia, die volledig geïntegreerd is met SAP Business Network, combineren met de kracht van het internationale merk van Optima. Op zijn beurt zal dit de schaal en omvang van het gedeelde aanbod doen toenemen en bestaande en nieuwe klanten in staat stellen om het vermogen van cashflow-versnelling aangestuurd door technologie te ontsluiten.

Dit nieuwe partnerschap is een uitbreiding van een relatie tussen Optima en Taulia die al meer dan een decennium geleden tot stand kwam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr