19:58 uur 24-01-2023

Bedrijven reageren op inflatie met investeringen in technologische transformatie terwijl bezorgdheid over recessie voortduurt – Taulia

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Financiële besluitvormers in alle regio’s investeren in automatisering (37%) en technologie voor de toeleveringsketen (37%) terwijl bedrijven reageren op inflatie en aanhoudende zorgen over een recessie, volgens nieuw onderzoek van Taulia, de leverancier van werkkapitaalbeheeroplossingen.

Uit het onderzoek, dat werd uitgevoerd onder meer dan 500 senior financiële besluitvormers in de VS, het VK, Duitsland en Singapore, bleek dat bedrijven in Singapore en de VS eerder geneigd zijn te investeren in technologie en infrastructuur dan in het nemen van kostenbesparende maatregelen, zoals het zoeken naar goedkopere leveranciers, het verlagen van de personeelskosten en het efficiënter omgaan met grondstoffen en energie, terwijl de economische onzekerheid aanhoudt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr