19:48 uur 06-02-2023

Taulia tekent memorandum van overeenstemming met Aramco om oplossingen voor leveranciersfinanciering te onderzoeken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor werkkapitaalbeheer, kondigt vandaag aan dat het een memorandum van overeenstemming (MoU) heeft ondertekend met Aramco, een van ‘s werelds vooraanstaande geïntegreerde energie- en chemiebedrijven, om te bespreken dat Taulia oplossingen voor leveranciersfinanciering biedt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230206005333/nl/

Als onderdeel van zijn In-Kingdom Total Value Add (iktva)-programma, dat ernaar streeft de digitale transformatie-inspanningen in eigen land te versnellen, heeft Aramco onlangs meer dan 100 overeenkomsten ondertekend om een divers, duurzaam en wereldwijd concurrerend industrieel ecosysteem te helpen bevorderen (zie hier voor meer informatie).

Taulia voert het programma uit in samenwerking met J.P. Morgan en Manafa Capital.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr