15:34 uur 23-02-2023

Taulia kondigt resultaten voor 2022 aan met een verdubbeling van het aantal nieuwe klanten op jaarbasis

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor werkkapitaalbeheer, viert een mijlpaaljaar in 2022. Na de overname van Taulia door SAP, ‘s werelds grootste leverancier van software voor bedrijfsapplicaties, heeft het bedrijf een snelle toename van nieuwe klanten en een groei van zijn netwerk tot meer dan 3 miljoen leveranciers gezien.

In 2022 heeft het bedrijf het aantal nieuwe klanten meer dan verdubbeld ten opzichte van 2021, waaronder het tekenen van internationale bedrijven zoals Dole Asia, Hapag-Lloyd en World Wide Technology (WWT).

WWT Executive Board & WWT President & MD International, Omar Mir: “Taulia is een belangrijke partner voor ons en heeft ons ondersteund bij het realiseren van duurzame groei in een periode van economische onzekerheid voor onze klanten”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr