10:44 uur 06-10-2020

Taulia benoemt Alexander Mutter tot Managing Director Capital Markets

Voormalig directeur van HSBC voegt zich bij Taulia

SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) – Taulia, de leider in technologieoplossingen voor werkkapitaal, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Alexander Mutter als Managing Director van Capital Markets. Mutter, gevestigd in Duitsland, zal rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de uitbreiding van Taulia’s financieringspartners over de hele wereld. Zijn rol zal zich richten op het opbouwen van strategische relaties met financiële instellingen en het versterken van Taulia’s brede financieringsbronnen.

“We groeien snel bij Taulia en zijn verheugd om een ​​zwaargewicht uit de branche in het team te verwelkomen. Alexander heeft ruime ervaring binnen de handels- en supply chain sector; hij zal een aanwinst zijn voor het team terwijl we onze partnerschappen en allianties wereldwijd blijven uitbreiden. Zijn benoeming komt ook op een kritiek moment, aangezien de economische impact van de COVID-19-pandemie zich wereldwijd blijft ontvouwen. Bedrijven willen hun toeleveringsketens versterken en de broodnodige liquiditeit bieden aan hun leveranciers van kleine bedrijven. Alexanders ervaring zal ons helpen om onze klanten en hun veranderende behoeften te ondersteunen ”, zegt Cedric Bru, CEO van Taulia.

Taulia Names Alexander Mutter Managing Director of Capital Markets

Former HSBC Managing Director joins Taulia

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, the leader in working capital technology solutions, has today announced the appointment of Alexander Mutter as Managing Director of Capital Markets. Based in Germany, Mutter will be directly responsible for overseeing the expansion of Taulia’s funding partners across the globe. His role will focus on building strategic relationships with financial institutions and strengthening Taulia’s breadth of funding sources.

“We are rapidly growing at Taulia and are excited to welcome an industry heavyweight to the team. Alexander has extensive experience within the trade and supply chain sector; he will be an asset to the team as we continue to expand our partnerships and alliances globally. His appointment also comes at a critical time, as the economic impact of the COVID-19 pandemic continues to unfold worldwide. Corporates are looking to bolster their supply chains and provide much-needed liquidity to their small business suppliers. Alexander’s experience will help us to support our customers and their evolving needs,” says Cedric Bru, CEO of Taulia.

“It is a great time to join Taulia because the company and the supply chain finance industry is growing exponentially. There is a high demand in the market for these services and I am excited to be part of this journey as Taulia grows and expands internationally. I look forward to establishing new partnerships and alliances so we can further provide industry-leading capabilities and services to our customers,” says Alexander Mutter, Managing Director of Capital Markets, Taulia.

Prior to joining Taulia, Alexander held leadership positions in the global trade and supply chain functions within leading financial institutions such as HSBC, Deutsche Bank, ABN AMRO Bank N.V., and Citigroup.

About Taulia

Taulia is a leading provider of working capital technology solutions headquartered in San Francisco, California. Through a unique combination of its technology platform, people and process, Taulia helps companies access the value tied up in their supply chain. Taulia’s vision is to create a world where every business thrives by enabling buyers and suppliers to choose when to pay and get paid. A network of 2 million businesses use Taulia’s technology and the company processes over $500 billion every year. Taulia is trusted by the world’s largest companies including Airbus, AstraZeneca, Nissan, and Vodafone. For more information, please visit www.taulia.com

Contacts

Mary Arrizza

Marketing Communications Associate

mary.arrizza@taulia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr