11:50 uur 01-04-2020

De nominatie voor de 2020 .eu Web Awards start op 1 april. En het is geen grap.

De nominatieperiode voor de zevende editie van de .eu Web Awards is nu begonnen en loopt tot 5 augustus. Zorg ervoor dat je je stem uitbrengt voor je favoriete website in één van de vijf categorieën.

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De .eu Web Awards is een onlinewedstrijd ter erkenning van websites met hoge beveiligingsnormen, uitstekende inhoud en een spetterende lay-out.

Iedereen die volgens de regels van de .eu Web Awards in aanmerking komt, inclusief domeinnaamhouders, kan zijn of haar favoriete .eu-, .ею- of .ευ-website nomineren.

“We zijn verheugd om de zevende editie van .eu Web Awards te lanceren. Met tot nu toe meer dan 1.000 genomineerden en meer dan 20.000 stemmen, zijn wij van mening dat de Web Awards een geweldige kans zijn voor de .eu-domeinnaamhouders om hun werk op het hoogst mogelijke niveau te presenteren”, zegt Giovanni Seppia, EURid External Relations Manager.

De 15 finalisten worden op 5 september 2020 bekendgemaakt. Ze zullen worden uitgenodigd op het.eu Web Awards gala in Brussel op 18 november 2020, waar de vijf winnaars – één per categorie – bekendgemaakt zullen worden.

De winnaars ontvangen een indrukwekkend prijzenpakket, inclusief een reclamecampagne van drie maanden met reclameborden op de luchthaven van Zaventem, een video op maat die door EURid geproduceerd wordt voor hun promotiedoeleinden en een gepersonaliseerde trofee.

Ga naar webawards.eurid.eu om uw nominatie in te dienen en te stemmen voor de beste .eu, .ею en .ευ websites!

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu-,.ею en.ευ-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS). EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: www.eurid.eu.

Contacts

EURid
Reelika Kirna

press@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr