09:30 uur 17-12-2020

EURid maakt de winnaars van de 2020 .eu Web Awards bekend tijdens een spectaculair online gala

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De .eu Web Awards 2020 werden gisteravond afgesloten met een spectaculair gala in video-streaming vanuit het Teatro Verdi in Pisa, Italië.

De vijf winnaars van de langverwachte .eu Web Awards wedstrijd van dit jaar zijn:

Speciale lof gaat naar:

“Het evenement van dit jaar was heel bijzonder. De Jury had het erg moeilijk om tot een beslissing te komen, omdat alle websites van de finalisten op hun eigen manier inspirerend waren. We zijn trots op een ongelooflijk succesvolle wedstrijd. Het gala van de Web Awards 2020 zat vol verrassingen en verbluffende optredens om de genomineerden, de finalisten en de winnaars te eren”, aldus Giovanni Seppia, EURid External Relations Manager.

Het 2020 .eu Webgala, live gestreamd vanuit Teatro Verdi in Pisa op 16 december 2020, bevatte acts van zeventienvoudig Grammy award-winnaar Sting, Miyoko Shida, het Vrouwenorkest, Marta Orlandelli, en de MM Dance Company.

Felicitaties aan alle fantastische winnaars en inspirerende deelnemers van dit jaar!

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu-,.ею en .ευ-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook gecertificeerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS). EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: www.eurid.eu.

Contacts

Contacteer EURid
Reelika Kirna, press@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr