19:28 uur 05-02-2020

‘More quality of life’ voor de nacht: LR Health & Beauty richt zich op het productsegment ‘Slaap’

Een representatieve studie onthult: 78% van de mensen lijden aan slaapstoornissen

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Gezonde slaap is een essentieel onderdeel van een gezond leven. Steeds meer mensen hebben echter problemen om voldoende kwaliteitsslaap te krijgen. Volgens een landelijke representatieve CATI-enquête die in 2019 werd uitgevoerd door het opinie-onderzoeks- en adviesinstituut Mente>factum met 1.005 deelnemers, lijdt 78% van de Duitsers aan slaapstoornissen – een verontrustende bevinding gezien hoe belangrijk gezonde slaap is voor ons welzijn. “In lijn met ons bedrijfsmotto ‘More quality for your life’ wilden we een effectief product voor deze doelgroep ontwikkelen dat geen verslaving veroorzaakt. Het resultaat is Night Master, het nieuwste lid van onze LR LIFETAKT-productfamilie,” aldus Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van het management van LR Health & Beauty.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200205005698/nl/

LR Health & Beauty officially launched the innovative sleeping drink LR LIFETAKT Night Master at the beginning of February. (Photo: Business Wire)

LR Health & Beauty officially launched the innovative sleeping drink LR LIFETAKT Night Master at the beginning of February. (Photo: Business Wire)

Het directe verkoop-bedrijf lanceerde de innovatieve slaapdrank begin februari officieel. LR LIFETAKT Night Master ondersteunt het eigen slaapritme van het lichaam vanwege het unieke Triple-effect. Het nieuwe product is gebaseerd op een zeer effectieve formule gemaakt van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten, zoals aloë vera, saffraan en hopextract. “Night Master biedt een holistische benadering van het onderwerp slaap. Het unieke drievoudige effect zorgt op de lange termijn voor een goede nachtrust op een gezonde manier. Kort gezegd betekent dit sneller in slaap vallen, diep doorslapen en uitgerust wakker worden. Dit alles maakt van Night Master een zeer effectief voedingssupplement,” verklaart LR-voedingsdeskundige Dr. Sven Werchan.

Bij de ontwikkeling van het product heeft LR veel nadruk gelegd op het bijhouden van de polsslag en tegelijkertijd op het waarborgen van een hoge mate van tolerantie. Daarom is Night Master 100% veganistisch en vrij van gluten, lactose en suiker.

LR Health & Beauty

Onder het motto ‘More quality for your life’ produceert en verkoopt de LR Group met hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen (Duitsland) verschillende gezondheids- en schoonheidsproducten in ongeveer 28 landen. Het assortiment omvat verzorgings- en decoratieve cosmetica, voedingssupplementen en parfums. Met ongeveer 1.200 werknemers en duizenden geregistreerde verkooppartners en klanten is LR een van Europa’s toonaangevende ondernemingen voor directe verkoop. De sterke marktpositie van LR is vooral gebaseerd op een kwalitatief hoogstaand assortiment en een aantrekkelijk bonus- en trainingsplan dat onovertroffen is in de branche. LR heeft ook het LR Global Kids Fund e. V. opgericht dat efficiënte en onbureaucratische ondersteuning biedt aan kansarme kinderen en hun families in veel verschillende landen over de hele wereld in samenwerking met lokale instellingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Kruppstrasse 55

59227 Ahlen, Duitsland

Tel: +49 2382 7060-106

E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr