10:17 uur 21-11-2019

EURid maakt de winnaars van de 2019 .eu Web Awards bekend

BRUSSELS–(BUSINESS WIRE)– We zijn verheugd de 7 winnaars van de langverwachte .eu Web Awards competitie van dit jaar bekend te maken!

De 2019 .eu Web Awards winnaars zijn:

Speciale lof gaat naar:

“We zijn erg enthousiast over deze winnaars van de 6e .eu Web Awards. Zoals altijd had de jury het erg moeilijk om tot een beslissing te komen, omdat alle websites van de finalisten op hun eigen manier inspirerend waren. De winnaars mogen dan ook zeer trots zijn”, aldus Giovanni Seppia, EURid External Relations Manager.

De 2019 .eu Web Awards wedstrijd heeft 139 nominaties met bijna 5500 stemmen geregistreerd tijdens de nominatie- en stemperiode. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens een Gala, dat plaatsvond in Brussel, België, in het Theater van Vaudeville op 20 november 2019. Voor het vierde jaar op rij was Sally Bundock, de indrukwekkende nieuwspresentator van de BBC, gastvrouw van de avond.

De aanwezigen op het Gala hebben ook van spectaculaire optredens kunnen genieten van de Engelse singer-songwriter James Morrison en Emilio Dosal, acteur-danser-choreograaf.

Gefeliciteerd aan de fantastische deelnemers van dit jaar en de ongelooflijke winnaars!

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu-, .ευ-, en .ею-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars en biedt ondersteuning in de 24 officiële talen van de Europese Unie. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS). EURid heeft haar hoofdzetel in Diegem (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: www.eurid.eu.

Contacts

EURid

Reelika Kirna

press@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr