00:55 uur 16-10-2019

Het succesverhaal van de Aloe Vera Drinking Gel van LR Health & Beauty wordt voortgezet

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– LR Health & Beauty breidt het aloë vera-productportfolio verder uit met haar nieuwe product Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus. De ontwikkeling en productie van aloë vera-producten is al meer dan 17 jaar een van de kerncompetenties van het wereldwijde bedrijf met directe verkoop. Trouw aan het motto ‘More quality for your life’ presenteert LR nu Immune Plus als een premium product ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20191015006171/nl/

The success story of the Aloe Vera Drinking Gel by LR Health & Beauty continues (Photo: Business Wire)

The success story of the Aloe Vera Drinking Gel by LR Health & Beauty continues (Photo: Business Wire)

De Aloe Vera Drinking Gels zijn sinds 2002 de bestsellers van LR. Ze bieden ondersteuning in verschillende levenssituaties en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het speciale kenmerk van Immune Plus is de synergetische interactie van de ingrediënten – 85% aloë vera-bladgel met 8% honing, 6% gembersap en limoensap, verrijkt met vitamine C, zink en selenium – die een holistisch versterkend effect hebben op het immuunsysteem. “We zijn ervan overtuigd dat we met onze hoogwaardige productinnovatie op het gebied van voedingssupplementen het succesverhaal van onze Aloe Vera Drinking Gels voortzetten”, aldus Andreas Friesch, CEO van LR Health & Beauty.

Alle Aloe Vera Drinking Gels voldoen aan de strenge interne kwaliteitsnormen en onderscheiden zich ook door het kwaliteitszegel van het SGS INSTITUT FRESENIUS en de International Aloe Science Council (IASC). Regelmatige inspecties door het IASC zorgen voor een hoge kwaliteit van de aloë vera – van de teelt tot de verwerking in Duitsland. Alleen hoogwaardige aloë vera-gel wordt voor de producten gebruikt. LR haalt de gel uit Mexico, waar de plant wordt gekweekt op voedselrijke vulkanische grond. Nog een kwaliteitskeurmerk: SGS INSTITUT FRESENIUS controleert regelmatig de Aloe Vera Drinking Gels van LR, doet blinde aankopen, controleert de eindproducten en verpakkingen en inspecteert eenmaal per jaar de productiefaciliteiten. “Kwaliteit is onze topprioriteit. Daarom laten we onze drinkgels, naast onze eigen uitgebreide laboratoriumtests, ook inspecteren door gerenommeerde, onafhankelijke instituten,” stelt Andreas Friesch.

Met een jaarlijkse verwerking van ongeveer 12.000 ton aloë vera-bladeren is LR een van ‘s werelds grootste fabrikanten van aloë vera-producten. Naast de Aloe Vera Drinking Gel wordt de aloë vera-expertise van het bedrijf ook weerspiegeld in het merk LR ALOE VIA, dat betrekking heeft op de gebieden van verzorging, reiniging en regeneratie.

LR Health & Beauty

De LR Group, met hoofdkantoor in Ahlen (Duitsland), produceert en verkoopt verschillende schoonheids- en gezondheidsproducten in 28 landen. Deze omvatten verzorgings- en decoratieve cosmetica, voedingssupplementen en parfums. De verwerking van aloë vera is al meer dan 17 jaar een van de kerncompetenties van LR Health & Beauty. In Ahlen heeft het bedrijf de modernste aloë vera-productiefaciliteit van Europa voor Aloe Vera Drinking Gel. Met 1.100 medewerkers en duizenden geregistreerde verkooppartners en klanten is LR een van de toonaangevende bedrijven met directe verkoop in Europa.

De originele brontaal van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen voor het gemak aangeboden en er dienen verwijzingen naar de brontaaltekst (de enige versie van de tekst die rechtsgeldig is) in opgenomen te worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Tel.: +49 2382 7060-106

E-mail: a.kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr