17:50 uur 01-10-2019

LR Health & Beauty breidt activiteiten in gezondheidssegment uit

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het direct sales bedrijf LR Health & Beauty scherpt haar strategische positie aan met een duidelijke focus op haar portfolio van gezondheidsproducten. De beslissing is gebaseerd op de groeiende trend onder consumenten om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen persoonlijke welzijn en gezondheid. “We zien een sterk bewustzijn omtrent lichamelijke fitheid, evenwichtige voeding en ziektepreventie bij mensen van alle leeftijden. Mensen hebben steeds meer aandacht voor deze factoren, die worden beschouwd als het fundament voor een hoge kwaliteit van leven,” aldus Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van de bestuursraad van LR.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20191001005929/nl/

LR Health & Beauty was able to win Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer as an independent speaker (Photo: Business Wire)

LR Health & Beauty was able to win Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer as an independent speaker (Photo: Business Wire)

In het kader van deze aanpassing van de strategie wist het bedrijf Prof. Dietrich Grönemeyer aan te trekken als onafhankelijke spreker over medische onderwerpen. “Het verheugt ons zeer dat dr. Grönemeyer onze verkooppartners bijstaat met zijn expertise op het gebied van gezondheidstrends en onderwerpen met betrekking tot vitaliteit en levensstijl,” aldus Andreas Friesch. De eerste lezing van Prof. Dr. Grönemeyer vond plaats op 29 september 2019 in Düsseldorf, in aanwezigheid van 4000 verkooppartners. Ze verwelkomden de vermaarde arts, auteur en tv-presentator met een daverend applaus.

Prof. Dr. Grönemeyer is een van de bekendste artsen in Duitsland. Hij zet zich al decennia lang in voor ziektepreventie en integratie van academische geneeskunde en natuurgeneeskunde. Als auteur heeft Grönemeyer de afgelopen decennia tientallen bestsellers uitgegeven. Een van zijn meest recente publicaties is “Aloe Vera – Die Königin der Pflanzen”, geschreven samen met zijn dochter Friederike Grönemeyer en uitgegeven door Grönemeyer Media GmbH. De verwerking van aloe vera is al meer dan 17 jaar een van de specialiteiten van LR. Hierbij gebruiken we uitsluitend de waardevolle gel uit het blad.

LR Health & Beauty

Onder het motto “Meer kwaliteit voor jouw leven” produceert de LR Group, gevestigd in Ahlen, Westfalen, diverse schoonheids- en gezondheidsproducten, en het bedrijf brengt deze op de markt in 28 landen. Hiertoe behoren huidverzorging en decoratieve cosmetica, voedingsupplementen en parfums. Met een jaarlijks productievolume van circa 12.000 ton aloëverabladeren, is het bedrijf een van ’s werelds grootste fabrikanten van aloëveraproducten. De vestiging van het bedrijf in Ahlen beschikt over de modernste productiefaciliteit voor het produceren van aloëveradrinkgels. Met 1100 werknemers en duizenden geregistreerde verkooppartners en klanten is LR een van de toonaangevende direct sales bedrijven in Europa.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd van PR / Public Affairs

Kruppstraße 55

59227 Ahlen

Tel.: +49 2382 7060-106

E-mail: a.kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr