01:16 uur 19-07-2019

Fabasoft is een ‘Strong Performer’ voor Cloud Content Platforms, Q3 2019

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Fabasoft, een toonaangevende Europese leverancier van cloudoplossingen, is door Forrester uitgenodigd deel uit te maken van de onafhankelijke evaluatie ‘The Forrester New Wave™: Cloud Content Platforms – Multitenant SaaS, Q3 2019.’ *Na het afsluiten van de evaluatie werd Fabasoft gepositioneerd in de groep ‘Strong Performers.’

Het onderzoeks- en adviesbureau Forrester Research Inc. heeft 13 van de beste cloud content platforms geëvalueerd op basis van 10 transparante criteria met betrekking tot huidig aanbod, strategie en aanwezigheid op de markt. Het rapport is gebaseerd op een analyse van gegevens van productpresentaties, een enquête en klantinterviews.

“We zijn er trots op dat we met Fabasoft Cloud in de New Wave zijn gepositioneerd als een Strong Performer door een toonaangevend internationaal analistenbureau,” aldus Andreas Dangl, Business Unit Executive Cloud Services bij Fabasoft. “We zijn vooral verheugd dat Fabasoft de enige Europese cloudprovider op dit gebied is. Dit maakt ons duidelijk dat Fabasoft Cloud het beste digitalisatieplatform is voor grootschalige en internationale bedrijven. Volgens ons is de positionering in het Forrester New Wave™-rapport een extra validatie en hulpmiddel voor bedrijven bij hun beslissing om voor Fabasoft te kiezen voor hun digitaliseringsprojecten.”

De Forrester New Wave is een onafhankelijke en objectieve evaluatie van geselecteerde topproviders in verschillende categorieën met betrekking tot IT-oplossingen.

Download nu: The Forrester New Wave™: Cloud Content Platforms – Multitenant SaaS, Q3 2019

*Forrester Research, Inc. ‘The Forrester New Wave™: Cloud Content Platforms – Multitenant SaaS, Q3 2019,’ Cheryl McKinnon met Daniel Hong en Caleb Ewald.

Met behulp van de Fabasoft Cloud kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen vormgeven en werken met digitale content verspreid over verschillende organisaties, IT-infrastructuren en landen. Kant-en-klare oplossingen en schaalbare applicaties in de Fabasoft Cloud stellen organisaties in staat om hun focus terug naar de eindklant te verplaatsen terwijl ze met succes de digitale transformatie aansturen. Bedrijven in de industriële sector waarderen de voordelen van de Fabasoft Cloud, vooral als het gaat om het behandelen van grote projecten en het implementeren van processen in documentatie- en productbeheer.

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de leidende softwareproductenbedrijven en cloudserviceproviders voor de digitale controle van documenten, evenals het beheer van elektronische documenten, processen en gegevens in Europa. Tal van bekende particuliere ondernemingen en organisaties in de publieke sector vertrouwen al meer dan drie decennia op de kwaliteit en ervaring van Fabasoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers:
Ulrike Kogler

T: +43 732 606162-0

E: ulrike.kogler@fabasoft.com