20:13 uur 02-10-2020

Fabasoft Approve bereikt hoogste positionering in ECM Leaders Quadrant van SoftwareReviews

Hoogste waardering in de categorie “Producteigenschappen en klanttevredenheid”

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Fabasoft Approve, het standaardproduct voor het beheer van technische documentatie en gegevens in de industrie, is door het onafhankelijke evaluatieplatform SoftwareReviews in het onlangs gepubliceerde Enterprise Content Management Data Quadrant 2020 rapport als onbetwiste koploper in het ‘Leaders Quadrant’ aangemerkt. Het product bereikte de hoogste positionering in de categorieën “Producteigenschappen en klanttevredenheid” en “Verkopersbeleving en -prestatie”.

In de loop van de evaluatie werden 14 bekende aanbieders van software voor enterprise content management door hun klanten beoordeeld. Het doel was het in kaart brengen van de “algehele gebruikerservaring” met de ECM-software van een leverancier. Uit dit klantonderzoek bleek een hoge mate van emotionele identificatie door gebruikers van Fabasoft Approve en met Fabasoft als productfabrikant, wat tot uiting komt in Fabasoft’s “emotionele voetafdruk”-score van maar liefst +98 punten en een opmerkelijk hoog aanbevelingspercentage van 97%.

Nu downloaden: ECM Data Quadrant Report 2020

SoftwareReviews baseert zijn leverancierspositionering niet alleen op de gangbare evaluatiecriteria zoals productfunctionaliteit en klanttevredenheid, maar neemt daarin ook emotionele aspecten op, zoals servicebeleving, conflictoplossend vermogen en vernieuwingsdrang.

“Besluitvormers vertrouwen steeds meer op gegevens en feedback van collega’s bij de keuze voor bepaalde software,” legt David Piazza, president van SoftwareReviews, uit. “Maar gegevens over functionaliteit alleen zijn niet genoeg. De relatie tussen klant en aanbieder moet ook kloppen. We noemen dit de emotionele voetafdruk. De uitstekende beoordeling op de emotionele voetafdruk laat zien dat het bedrijf de nodige inspanningen heeft geleverd om sterke klantrelaties op te bouwen.”

“We zijn blij met de geweldige positionering in het Leaders Quadrant en de zeer positieve feedback van onze gebruikers. Dit bevestigt het uitstekende werk van het Fabasoft-team, en bewijst dat onze ‘Customer First’-filosofie perfect past in deze tijd,” voegt Andreas Dangl, Business Unit Executive bij Fabasoft toe.

Fabasoft Approve

is een cloud-gebaseerd softwareproduct voor het beheer van technische documentatie en gegevens in de industrie. Met behulp van bedrijfsoverschrijden de processen worden klanten, producenten en leveranciers in een netwerk opgenomen om de volledige informatiecyclus rond industriële producten zoals machines en installaties digitaal in kaart te brengen.

Over SoftwareReviews

SoftwareReviews is een divisie van Info-Tech Research Group, een internationaal IT-onderzoeks- en adviesbureau. SoftwareReviews rapporten evalueren en rangschikken producten op basis van feedback van technologie- en bedrijfsleiders en eindgebruikers.

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de toonaangevende softwareproductbedrijven en cloud-serviceproviders in Europa voor digitaal documentbeheer en elektronisch document-, proces- en bestandsbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft

Ulrike Kogler

E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr