01:47 uur 22-09-2021

Siemens Energy consolideert haar voorloperstatus met Fabasoft Approve-software voor kwaliteitsbeheer tussen fabrieken

Grotere efficiëntie dankzij workflowgestuurd klachtenbeheer

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Siemens Energy gebruikt Fabasoft Approve als de procesgestuurde kwaliteitsbeheeroplossing voor haar Power Transformer-segment. De wereldwijde uitrol van Fabasoft Approve is gepland voor meer dan 3.000 gebruikers na de succesvolle afronding van proefprojecten in de twee grootste transformatorfabrieken in Weiz (Oostenrijk) en Neurenberg (Duitsland).

De uitdaging voor Siemens Energy was om een tool voor kwaliteitsbeheer tussen fabrieken te implementeren in één netwerk met 14 locaties in acht landen en om de bestaande processen digitaal in kaart te brengen. Dankzij het brede scala aan aanpassingsmogelijkheden en de hoge mate van bruikbaarheid, was Fabasoft Approve een overtuigende optie in het selectieproces in meerdere fasen en viel het op als het hoogwaardige platform bij uitstek voor computerondersteunde kwaliteitsprocessen (CAQ). De cloudgebaseerde oplossing biedt uitgebreid klachtenbeheer dat zelfs vanaf een smartphone of tablet kan worden afgehandeld – voor zowel intern gebruik als gebruik op afstand bij de klant. Het toewijzen van de nodige onmiddellijke, corrigerende en preventieve acties is een workflowgestuurd proces dat op elk moment kan worden gevolgd.

Meer informatie vindt u in de casestudie ‘Achieving predictive quality with Fabasoft Approve cross-plant quality management software’

“Het overkoepelende doel van onze samenwerking met Fabasoft is het bereiken van op data gebaseerde voorspellingen voor product- en procesgerelateerde kwaliteit. Onze nieuwe software voor kwaliteitsbeheer tussen fabrieken biedt ons de transparantie om de juiste beslissingen te nemen en proactief mogelijke fouten in de toekomst te voorkomen. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat we zowel onze foutkosten als de klanttevredenheid optimaliseren,” verklaart Stefan Klaassen, hoofd Power Transformers, Siemens Energy.

“Als een oplossing voor kwaliteitsbeheer tussen fabrieken levert Fabasoft Approve alle relevante product- en procesgegevens. Dankzij de krachtige analysemogelijkheden kan elke gebruiker met slechts een paar muisklikken eventuele kwaliteitsproblemen analyseren. We zijn verheugd dat we met Fabasoft Approve een belangrijke rol kunnen spelen in datagedreven prognoses,” voegt Andreas Dangl, Business Unit Executive voor Cloud Services bij Fabasoft, toe.

Over Fabasoft Approve

Fabasoft Approve is een op de cloud gebaseerd kant-en-klaar product voor het beheren van technische data en documenten in een industriële setting. De standaardoplossing integreert alle projectpartners op een veilig, schaalbaar en verregaand aanpasbaar platform. De processen voor het opstellen en bewerken van documenten, alsmede voor het controleren, vrijgeven en goedkeuren ervan, worden efficiënt en traceerbaar uitgevoerd met aanzienlijk minder handmatige inspanning.

Over Siemens Energy

Met zo’n 91.000 medewerkers is Siemens Energy wereldwijd actief in de gehele energiewaardeketen. Haar producten omvatten gasturbines, stoomturbines, generatoren, transformatoren en compressoren. Het Power Transformer-segment van het bedrijf produceert de grootste transformatoren voor onderstations over de hele wereld.

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de toonaangevende softwareproductbedrijven en cloudserviceproviders in Europa voor digitaal documentbeheer en elektronisch document-, proces- en archiefbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Fabasoft

Ulrike Kogler

Tel.: +43/732/606162-0

E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr