20:50 uur 17-11-2020

Fabasoft presenteert AI-gebaseerd contractbeheer

Fabasoft Contracts vormt een mijlpaal voor eenvoudig en efficiënt contractbeheer

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Fabasoft Contracts, het standaardproduct van het bedrijf voor intelligent contractbeheer, vereenvoudigt de manier waarop bedrijven contracten maken, verwerken en beheren door gebruik te maken van kunstmatige intelligentiemethoden.

Vooral nu het thuiswerken in opkomst is, staan bedrijven voor de uitdaging om een volledig overzicht te houden van alle afgesloten contracten, hun verplichtingen en het toegankelijk maken van de informatie uit deze contracten voor alle betrokken partijen. Met Fabasoft Contracts is het mogelijk om op kosten- en tijdbesparende wijze bestaande contracten via ‘drag and drop’ te importeren, te analyseren met de kracht van op AI gebaseerde contractanalyses en ze toegankelijk te maken in een beveiligde cloudomgeving voor alle relevante partijen, ongeacht hun locatie.

Met behulp van neurale modellen worden entiteiten zoals de contractpartijen, hun contactgegevens en rollen, het type contract en de opzegtermijn uit de contractdocumenten gehaald. Daarnaast wordt er geocodering uitgevoerd op basis van herkende adressen. Dashboards die naar de wens van de gebruiker aangepast kunnen worden, bieden een geconsolideerd overzicht van contractrelevante gegevens, waaronder contractduur, contractbedragen en contractuele verplichtingen, zodat bedrijven proactief kunnen reageren op toekomstige gebeurtenissen.

Bovendien vergemakkelijkt een geïntegreerde “geavanceerde elektronische handtekening” (AES) in volledige overeenstemming met de eIDAS-richtlijn de afhandeling van contracten tussen afdelingen en bedrijven, zonder enige onderbreking in de opmaak van de gebruikte media.

“Met Fabasoft Contracts bieden we een kant-en-klaar standaardproduct voor contractbeheer gedurende de gehele contractlevenscyclus. De inhoud wordt automatisch gepresenteerd op dashboards die al naar gelang de specifieke vereisten aangepast en gepersonaliseerd worden. We geven bedrijven de gelegenheid om gedurende 28 dagen gratis en vrijblijvend de prestaties van Fabasoft Contracts uit te proberen met hun eigen contracten. Op die manier kunnen klanten rechtstreeks de toegevoegde waarde van onze oplossing ervaren,” aldus Andreas Dangl, Business Unit Executive voor Cloud Services bij Fabasoft.

Meer informatie over Fabasoft Contracts en de proefversie

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de toonaangevende softwareproductbedrijven en cloud-serviceproviders in Europa voor digitaal documentbeheer en elektronisch document-, proces- en bestandsbeheer. Tal van vooraanstaande particuliere bedrijven en overheidsorganisaties vertrouwen al meer dan dertig jaar op de kwaliteit en ervaring van Fabasoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft

Ulrike Kogler

Tel.: +43/732/606162-0

E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr