23:22 uur 03-11-2021

Fabasoft gepositioneerd als nichespeler in Gartner® Magic Quadrant™ for Content Services Platforms van 2021

Analistenbureau publiceert evaluatie van cloudproviders ten aanzien van bieden van leidraad voor besluitvorming

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Fabasoft, een toonaangevende Europese leverancier van clouddiensten voor digitaal document- en bedrijfsprocesbeheer, is door Gartner gepositioneerd als nichespeler in het Magic Quadrant for Content Services Platforms van 2021.*

“Gartner definieert Content Services Platforms (CSP’s) als de fundamentele component in een organisatie voor het beheer en het gebruik van content.” In het onafhankelijke rapport evalueerde Gartner 18 verschillende leveranciers op basis van 15 belangrijke criteria. Om in aanmerking te komen voor het Magic Quadrant moeten bedrijven voldoen aan een reeks minimumvereisten met betrekking tot aanwezigheid en functionaliteit op de markt.

Download uw gratis exemplaar van het volledige rapport van de Fabasoft-website.

Volgens Gartner zijn nichespelers bijzonder geschikt voor bedrijfsfunctiespecifieke implementaties. Een nichespeler kan mogelijk betere mogelijkheden bieden voor een bepaalde use-case dan een meer algemene leverancier die als leider wordt gecategoriseerd.

“Onze ervaring leert dat bedrijven steeds meer nadruk leggen op flexibiliteit en wendbaarheid. Het stemt ons daarom des te meer tevreden om te zien dat onze klanten en partners de sterke punten van Fabasoft erkennen op het gebied van low-code- en bedrijfsprocesdiensten. Met Fabasoft Business Process Cloud bieden we met name functionele bedrijfsafdelingen de mogelijkheid om als ‘burgerontwikkelaars’ digitale processen te creëren en aan te passen – zonder programmeerkennis en zonder ondersteuning van de IT-afdeling,” verklaart Andreas Dangl, Business Unit Executive voor clouddiensten bij Fabasoft.

“Dankzij de probleemloze mogelijkheid om onze eigen content-applicaties te creëren, kunnen we de oplossing snel en zeer flexibel aanpassen aan specifieke projecten. We waren onder de indruk van de snelheid waarmee Fabasoft samen met ons de oplossing implementeerde en bedrijfsbreed uitrolde. Het flexibiliteits- en kostenmodel sluiten goed op elkaar aan,” stelt een enthousiaste Martin Diemt, hoofd Project Operation Functions bij Siemens Mobility.

*Gartner, Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms,” Michael Woodbridge, Marko Sillanpaa, Lane Severson, Tim Nelms, 18 oktober 2021.

Gartner-disclaimer

Gartner en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in haar onderzoekspublicaties wordt beschreven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de toonaangevende softwareproductbedrijven en cloudserviceproviders in Europa voor digitaal documentbeheer en elektronisch document-, proces- en archiefbeheer. Al meer dan drie decennia vertrouwen tal van vooraanstaande particuliere ondernemingen en organisaties in de publieke sector op de langdurige kwaliteit en ervaring van Fabasoft. De producten van Fabasoft zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te digitaliseren, te stroomlijnen en te versnellen en tegelijkertijd de kwaliteit ervan te verhogen.

U kunt meer informatie vinden op www.fabasoft.com of ons volgen op LinkedIn en Twitter @Fabasoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft

Ulrike Kogler

Tel.: +43/732/606162-0

ulrike.kogler@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr