00:51 uur 27-01-2023

Fabasoft neemt ambitieuze klimaatactiemaatregelen

Het in Linz gevestigde softwarebedrijf houdt zich aan het klimaatakkoord van Parijs door de CO2-uitstoot tot 2030 met ten minste 42% te verminderen als onderdeel van het Science Based Targets-initiatief (SBTi).

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Fabasoft stelt een gedurfd doel voor de korte termijn en belooft de directe (Scope 1) en indirecte CO2-emissies van aangekochte energie (Scope 2) tot 2030 met ten minste 42% te verminderen in vergelijking met het basisjaar 2021. Bovendien streeft het bedrijf ernaar zijn indirecte Scope 3-emissies te verminderen door middel van het duurzame ontwerp van toeleveringsketens en het woon-werkverkeer van werknemers. Om dit doel te bereiken, onderneemt Fabasoft een aantal acties, waaronder het vergroten van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, het bevorderen van e-mobiliteit, het ontwerpen van energie-efficiënte kantoorruimtes en het focussen op organische, regionale en korteafstandstransportroutes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

+43732606162-152

irina.haas@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr