21:46 uur 31-03-2021

Schwarzmüller Group vertrouwt op Fabasoft Approve voor veerkrachtig supply chain management

Een cloudgebaseerd leveranciersportaal met onmiddellijke ERP-systeemintegratie

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Bedrijfswagenfabrikant Schwarzmüller digitaliseert zijn communicatie met leveranciers en past een papierloze orderverwerking toe. Een procesgestuurde portal voor het beheren en controleren van gegevens verbindt Schwarzmüller met zijn leveranciers over de hele wereld.

Fabasoft Approve fungeert als een centraal platform voor het verwerken van orders en voor de communicatie met meer dan 150 leveranciers op een naadloze manier die onafhankelijk is van formats. Met behulp van een standaardinterface wordt alle relevante informatie uit het aangesloten ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) geïntegreerd in Fabasoft Approve. Automatische meldingen van het systeem zorgen ervoor dat leveranciers geen termijnen missen of documenten niet op tijd verwerken. De huidige status van elk afzonderlijk project kan altijd in realtime worden bekeken, wat een enorme hoeveelheid werk scheelt voor de afdelingen inkoop en materiaalplanning.

“Intelligente voertuigen maken is onze kerncompetentie. We richten onze innovatiekracht ook specifiek op manieren om de samenwerking met onze leveranciers te vereenvoudigen en te optimaliseren. End-to-end-processen waar communicatie met leveranciers deel van uitmaakt zijn cruciale factoren als het gaat om het veerkrachtiger maken van onze supply chain. In dit project heeft Fabasoft ons getoond hoe efficiënt de digitalisering ‘op tijd en binnen het budget’ kan worden geïmplementeerd met Fabasoft Approve,” aldus Roland Hartwig, CEO van Schwarzmüller Group.

“Ik ben verheugd dat we onze expertise hebben kunnen bijdragen aan de digitaliseringsprojecten van Schwarzmüller. Door technische gegevens en documenten in een vroeg stadium en op consistente wijze beschikbaar te maken, kan de volledige digitale integratie van leveranciers efficiënt worden gerealiseerd. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen,” voegde Andreas Dangl, Business Unit Executive voor Cloud Services bij Fabasoft, toe.

Download de casestudy ‘A cloud-based supplier portal for resilient supply chain management

Over Fabasoft Approve

Fabasoft Approve is een cloudgebaseerd pasklaar product voor het beheren van technische gegevens en documenten in een industriële omgeving. De standaardoplossing integreert alle projectpartners op een veilig, schaalbaar en in hoge mate aanpasbaar platform. Het aanmaken en bewerken van documenten, evenals de evaluatie-, vrijgave- en goedkeuringsprocessen worden efficiënt en traceerbaar uitgevoerd met aanzienlijk minder handmatige inspanningen.

Over Schwarzmüller

Schwarzmüller Group is een van Europa’s grootste full-service providers voor bedrijfsvoertuigen. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en onderhoudt premium voertuigen voor op maat gemaakte transportoplossingen met toegevoegde waarde.

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de toonaangevende softwareproductbedrijven en cloudserviceproviders in Europa voor digitaal documentbeheer en elektronisch document-, proces- en archiefbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft

Ulrike Kogler

Tel.: +43/732/606162-0

E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr