21:38 uur 07-06-2019

LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir is de winnaar van de German Brand Award 2019 in de categorie ‘Beauty & Care’

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– LR Health & Beauty is dit jaar begonnen aan een nieuw beautytijdperk met het LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir. Vier maanden na de marktintroductie en een sensationele hoeveelheid van 2,6 miljoen* verkochte shots kreeg het revolutionaire product gisteren de German Brand Award 2019 toegekend. In concurrentie met ‘Excellent Brands’ maakte het Elixir indruk op de topjury in de categorie ‘Beauty & Care’ als een van de beste productmerken in de branche. Bovendien ontving het Elixir ook de ‘Special Mention’-onderscheiding in de sectoroverschrijdende categorie ‘Product of the Year’ die de jury toekent voor speciale aspecten op het gebied van branding.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190607005452/nl/

LR Health & Beauty has started a new beauty era this year with the LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir (P ...

LR Health & Beauty has started a new beauty era this year with the LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir (Photo: Business Wire)

Andreas Friesch, CEO van LR Health & Beauty, is erg trots op het ontvangen van deze prijs. “Winnaar zijn van de German Brand Award 2019 is een prachtige erkenning voor een zeer speciale productontwikkeling. Met het LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir tonen we onze uitgebreide gezondheids- en schoonheidswetenschap aan in een enkel product. Het is een weerspiegeling van onze competentie en heeft – zoals de meeste van onze producten – het kwaliteitskeurmerk ‘Made in Germany’. Bovendien is de prijs een motivatie om ook in de toekomst baanbrekende innovaties te blijven ontwikkelen.”

Excellent beautyfood: LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir

Het LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir, de meest succesvolle productlancering in de geschiedenis van het bedrijf, vervult vijf schoonheidswensen tegelijk: jeugdig uiterlijk, heldere huid, stevig lichaam, gezond haar en sterke nagels. Met slechts één shot per dag zorgt het voor stralende schoonheid van top tot teen, dankzij het unieke dubbelcomplex met de belangrijkste actieve ingrediënten voor schoonheid uit de wetenschap en de kracht van de natuur. Het 5in1 Beauty Elixir onderscheidt zich van andere beautyfoodproducten op de markt met het preventieve complex dat de huid van binnenuit beschermt tegen omgevingsfactoren en de tekenen van veroudering tegengaat. Bovendien activeert het actieve complex het schoonheidsproces in het lichaam en zorgt het voor stralende schoonheid van top tot teen – ongeacht de leeftijd van de persoon die het gebruikt. Het Elixir heeft een fruitige, frisse smaak en is vrij van zoetstoffen, kunstmatige kleuren, lactose en gluten.

De directe verkoopmethode met getrainde, onafhankelijke verkooppartners die producten op een professionele manier introduceren en verkopen met een hoog consultatieniveau, is cruciaal voor het succes van het product.

German Brand Award | German Design Council

De German Brand Award is een prijs die wordt uitgereikt door de German Design Council en het Duitse merkinstituut en die de meest innovatieve merken, consistente branding en duurzame merkcommunicatie bekroont. Het is onderverdeeld in twee competities: ‘Excellent Brands’ bekroont de beste product- en bedrijfsmerken in een branche; ‘Excellence in Brand Strategy and Creation’ huldigt de sterkste campagnes, concepten en strategieën in afzonderlijke disciplines.

De German Design Council is een onafhankelijke en internationaal actieve instelling die bedrijven helpt om ontwerp- en merkcompetentie efficiënt over te brengen, terwijl ze tegelijkertijd streeft naar versterking van het begrip van het grote publiek voor design. Opgericht als stichting in 1953 op initiatief van de Duitse Bundestag door de Federation of German Industries en verschillende toonaangevende bedrijven, ondersteunt de German Design Council de ontwikkeling van design en branding met haar wedstrijden, tentoonstellingen, conferenties, seminars en publicaties. Momenteel behoren meer dan 300 bedrijven in binnen- en buitenland tot de kring van oprichters van de German Design Council. Meer informatie: german-brand-award.com

LR Health & Beauty

Met de campagne ‘More quality for your life’ produceert en verkoopt de LR Group, met hoofdkantoor in Ahlen, Westfalen, verschillende schoonheids- en gezondheidsproducten in 28 landen. De producten omvatten verzorgings- en decoratieve cosmetica, voedingssupplementen en parfum. De verwerking van aloë vera is al meer dan 15 jaar een van de belangrijkste expertisegebieden van LR Health & Beauty, waarbij uitsluitend de kostbare binnenkant van het blad wordt gebruikt. Met een jaarlijks volume van 12.000 ton aloë vera-bladeren is het bedrijf vandaag een van de grootste fabrikanten van aloë vera-producten wereldwijd. Met 1.100 medewerkers en duizenden geregistreerde verkooppartners en klanten is LR een van de leidende directe verkoopbedrijven in Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty
Almut Kellermeyer
Hoofd PR / Public Affairs
Tel.: +49 2382 7060-106
E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr