16:15 uur 24-04-2019

De .eu Web Awards 2019 worden vandaag gelanceerd

De zesde editie van de .eu Web Awards begint vandaag met de opening van de nominatieperiode tot 1 augustus. Stemmen is noodzakelijk om te beslissen welke website de winnaar zal zijn in elke van de vijf categorieën.

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De .eu Web Awards is een onlinewedstrijd, ontworpen om de beste websites met een .eu- of .ею-extensie in de kijker te zetten, en dat in vijf categorieën. Al wie volgens de regels van de .eu Web Awards in aanmerking komt, kan zijn of haar favoriete .eu- of .ею-website nomineren. Dat omvat ook de .eu- en .ею-domeinnaamhouders zelf, die hun eigen website kunnen nomineren voor deelname aan de .eu Web Awards.

“Na de succesvolle editie van 2018 met 130 nominaties en bijna 10.000 stemmen voor uitstekende websites kijken we ernaar uit om de beste websites in de vijf categorieën te bekronen.” – Giovanni Seppia, EURid External Relations Manager.

De 15 finalisten zullen worden uitgenodigd op het gala van de .eu Web Awards in Brussel op 20 november 2019, waar de vijf winnaars – één per categorie – bekendgemaakt zullen worden.

De winnaars zullen een indrukwekkend prijzenpakket ontvangen, inclusief een reclamecampagne van twee maanden met reclameborden in de luchthaven van Zaventem, een video op maat die door EURid geproduceerd wordt voor hun promotiedoeleinden en een gepersonaliseerde trofee en certificaat.

De .eu Web Awards 2019 verlopen als volgt:

  • De nominatie- en stemperiode duurt van 24 april tot 1 augustus 2019;
  • Elke genomineerde website zal kort geëvalueerd worden en zal op de hoogte worden gebracht vóór de bekendmaking van de nominatie;
  • Na de bekendmaking van de nominatie kan het publiek stemmen voor de website. We moedigen alle websitehouders aan om hierover te berichten op hun sociale media om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen;
  • De drie websites met de meeste stemmen voor elke van de vijf categorieën zullen finalisten van de .eu Web Awards 2019 worden;
  • De finalisten zullen worden bekendgemaakt op 3 september 2019.

Ga naar webawards.eurid.eu om uw nominatie in te dienen en te stemmen voor de beste .eu- en .ею-websites!

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu- en .ею-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars en biedt ondersteuning in de 24 officiële EU-talen. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. Meer informatie op: www.eurid.eu.

Perscontact
Neem voor media-informatie contact met ons op via press@eurid.eu.

Contacts

Jaime Camacho Garcia
press@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr