17:19 uur 14-03-2019

LR Health & Beauty – de naam groeit uit tot een programma

Een nieuw hoofdstuk in de historie van het bedrijf: 5in1 Beauty Elixir

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Schoonheidsvoeding is het gesprek van de dag. Kranten, fitness- en vrouwentijdschriften, apps, blogs en gesprekken tussen personen staan vaak bol van nieuwe tips en recepten voor schoonheidsvoeding. Onderzoeken tonen aan dat het juiste eetpatroon, naast een evenwichtige levensstijl, een belangrijke bijdrage levert aan een mooi en jeugdig uiterlijk. Maar niet iedereen heeft de tijd en vrijheid om dagelijks een voedzame en evenwichtige maaltijd te bereiden. Voor al die mensen heeft LR Health & Beauty het revolutionaire LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir ontwikkeld. Voor het eerst heeft het directsellingbedrijf haar expertise op het gebied van gezondheid en schoonheid toegepast in een product dat het kwaliteitskenmerk “Made in Germany” draagt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190314005653/nl/

LR Health & Beauty – the name becomes a program (Photo: Business Wire)

LR Health & Beauty – the name becomes a program (Photo: Business Wire)

Nieuw schoonheidstijdperk

Andreas Friesch, CEO en woordvoerder van de Managementraad, legt uit wat zo bijzonder is aan deze nieuwe productontwikkeling: “In ons hoofdkantoor worden al onze medewerkers, verkooppartners en bezoekers begroet door een enorme poster met de tekst “This drop will change your life!” Het 5in1 Beauty Elixir is baanbrekend in de zin dat het de wens van consumenten vervult om er jong uit te zien. De combinatie van aloë vera met de belangrijkste schoonheidsingrediënten, zoals collageen, hyaluronzuur, koper, zink en vitamine C luidt een nieuw schoonheidstijdperk in voor LR. Het nieuwe product is een wereldpremière voor de schoonheidsvoedingssector en vormt een welkome aanvulling voor onze verkooppartners en hun klanten.”

Schoonheid van binnenuit

LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir is een drank die alle vijf schoonheidswensen in één keer vervult: er jong uitzien, een smetteloze huid, een strak lichaam, weelderig haar en sterke nagels. Met slechts één ampul per dag zorgt het voor een stralende schoonheid van top tot teen, dankzij de unieke dubbele samenstelling uit de belangrijkste schoonheidsingrediënten en de kracht van de natuur. Het 5in1 Beauty Elixir onderscheidt zich van andere schoonheidsvoedingsproducten op de markt door de preventieve samenstelling die de huid van binnenuit beschermt tegen invloeden van buitenaf, en de tekenen van het ouder worden tegenhoudt. Daarnaast activeert de actieve samenstelling de schoonheidsprocessen van het lichaam en zorgt zodoende voor een stralende schoonheid van top tot teen – ongeacht de leeftijd. Het Elixir maakt gebruik van de actieve kracht van de natuur, heeft een frisse fruitige smaak en bevat geen zoetstoffen, kunstmatige kleurstoffen, lactose of gluten.

LR Health & Beauty

Onder het motto “Meer kwaliteit voor jouw leven” produceert de LR Group, met hoofdkantoor in Ahlen, Westfalen, diverse schoonheids- en gezondheidsproducten, en het bedrijf brengt deze op de markt in 28 landen. Hiertoe behoren verzorgende en decoratieve cosmetica, voedingsupplementen en parfums. LR Health & Beauty hecht veel belang aan de verwerking van hoogwaardige grondstoffen. Aangezien de meeste artikelen ter plaatse worden gefabriceerd in Ahlen, dragen de producten van het bedrijf het kwaliteitskenmerk “Made in Germany”. De verwerking van aloë vera is al meer dan 15 jaar een van de specialiteiten van LR Health & Beauty, en hierbij wordt uitsluitend gebruikgemaakt van het waardevolle binnenmateriaal van de bladeren. Met een jaarlijks productievolume van circa 12.000 ton aloëverabladeren, is het bedrijf een van de grootste fabrikanten van aloëveraproducten ter wereld. Het bedrijf, gevestigd in Ahlen, kan bogen op de modernste productiefaciliteit voor het produceren van aloëveradrinkgels. In het parfumsegment werkt het bedrijf, opgericht in 1985, samen met bekende namen als Guido Maria Kretschmer, Karolina Kurkova en Bruce Willis. Met 1200 werknemers en duizenden geregistreerde distributeurs en klanten is LR een van de toonaangevende directsellingbedrijven in Europa. LR heeft haar sterke marktpositie vooral te danken aan haar productassortiment van hoge kwaliteit en de aantrekkelijke training en beloning van haar verkooppartners, waarmee het bedrijf een duidelijk voorbeeld zet binnen de sector. Daarnaast steunt LR door middel van het LR Global Kids Fund e.V. behoeftige kinderen en hun families in diverse landen verspreid over de hele wereld, snel en zonder rompslomp, in samenwerking met gevestigde plaatselijke instellingen.

De tekst van deze aankondiging in de oorspronkelijke brontaal geldt als de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden slechts voor het gemak geleverd, en dienen te worden geraadpleegd onder verwijzing naar de tekst in de brontaal. De oorspronkelijke tekst in de brontaal is de enige versie van de tekst die wordt geacht rechtsgeldig te zijn.

Contacts

Uw contactpersoon:
LR Health & Beauty
Almut Kellermeyer
Hoofd van PR / Public Affairs
Tel.: +49 2382 7060-106
E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr