16:20 uur 25-04-2018

EURid lanceert de .eu Web Awards 2018

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– de .eu Web Awards is een onlinewedstrijd waarbij de beste websites met een .eu of .ею-extensie een prijs kunnen winnen in vijf uiteenlopende categorieën. Iedereen die voldoet aan het .eu Web Awards-wedstrijdreglement kan zijn of haar favoriete .eu of .ею-website nomineren. Hieronder vallen ook de .eu en .ею-domeinnaamhouders zelf, die zo hun eigen website kunnen nomineren voor deelname aan de .eu Web Awards.

‘Met de .eu Web Awards willen we innovatieve, mooie en impactvolle websites extra in de kijker plaatsen’, aldus Giovanni Seppia, External Relations Manager bij EURid.

De 15 finalisten krijgen een uitnodiging voor het .eu Web Awards-gala in Brussel op 21 november 2018 voor de bekendmaking van de 5 winnaars (één per categorie).

De winnaars ontvangen een prestigieus prijzenpakket bestaande uit een twee maanden durende billboardcampagne op Brussels Airport, een promotionele video van 1 minuut geproduceerd door EURid, een speciale trofee en een gepersonaliseerd certificaat.

De .eu Web Awards 2018 verlopen als volgt:

  • De nominatie- en stemperiode loopt van 18 april tot 1 augustus 2018;
  • Elke genomineerde wordt beknopt geëvalueerd en gecontacteerd voorafgaand aan de publicatie van de nominatie;
  • Eenmaal gepubliceerd, kan het publiek op de genomineerde stemmen. We sporen alle websitehouders aan hun nominatie bekend te maken via socialemediakanalen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren;
  • De 3 websites met de meeste stemmen in elk van de 5 categorieën zijn de .eu Web Awards-finalisten;
  • De finalisten worden bekendgemaakt op 5 september 2018.

Ga naar webawards.eurid.eu om uw nominatie uit te brengen en te stemmen voor de beste .eu en .ею-websites!

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die de .eu en .ею-topniveaudomeinen beheert. EURid is sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS) van de EU. Meer informatie op: www.eurid.eu.

 

Contacts

EURid
Christopher Nicastro
press@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr