15:00 uur 16-11-2017

Najaarseditie van het EURid magazine .eu Illustrated zet .eu Web Awards-initiatief in de kijker

Het herfstnummer richt de aandacht op voorgaande winnaars van de Web Awards, de genomineerden voor 2017 en Europese start-ups

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Het najaarsnummer van het EURid-magazine .eu Illustrated staat volop in het teken van de .eu Web Awards, een initiatief dat werd opgestart in 2014 om .eu- en .ею-domeinnaamhouders te ondersteunen en te belonen voor hun online prestaties. Naast de genomineerden voor 2017 besteedt het magazine ook aandacht aan eerdere edities van de .eu Web Awards, de prestaties van .eu in Q3 en de meest opwindende start-upevents in Europa; met tussendoor zelfs een kleine geschiedenisles.

‘Met het .eu Illustrated-magazine willen we in de eerste plaats de visibiliteit van onze getalenteerde domeinnaamhouders vergroten’, aldus Giovanni Seppia, External Relations Manager bij EURid. ‘Dit nummer is heel bijzonder omdat het volledig in het teken staat van onze vroegere en huidige .eu Web Awards-winnaars.’

‘We zijn zeer opgetogen over deze editie van het .eu Illustrated-magazine vanwege de positieve impact op de .eu community als geheel en de toegevoegde waarde van de gepubliceerde artikels, met name voor start-ups die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen’, aldus Christopher Nicastro, Communication Support Manager bij EURid.

De digitale versie van het najaarsnummer van .eu Illustrated in beschikbaar op www.eurid.eu.

Over EURid

EURid is de non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu en .ею topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars en biedt ondersteuning in de 24 officiële EU-talen. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS) van de EU, wat aangeeft dat EURid actief wil bijdragen aan een beter milieu. EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: http://www.eurid.eu.

 

Contacts

EURid
Christopher Nicastro, +32 (0)2 401 27 50
christopher.nicastro@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr