16:50 uur 19-10-2017

EURid maakt nominaties voor de .eu Web Awards 2017 bekend

Het .eu Web Awards Gala 2017 vindt plaats in Brussel op 21 november

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– EURid, het register van .eu en .ею-domeinnamen, heeft de genomineerden voor de .eu Web Awards bekendgemaakt. De .eu Web Awards is een onlinewedstrijd die sinds 2014 wordt georganiseerd en waarbij .eu en .ею-websites genomineerd kunnen worden voor een prestigieuze award uitgereikt tijdens een feestelijke gala-avond in Brussel.

‘Net als bij de voorgaande edities van de .eu Web Awards zijn we zeer verheugd om de online prestaties van onze domeinnaamhouders te mogen belonen. We zijn vereerd dat ze deel uitmaken van onze gemeenschap en willen hen de steun geven die ze verdienen’, aldus Giovanni Seppia, External Relations Manager bij EURid.

EURid maakt dan ook met trots de ultieme genomineerden voor 2017 bekend. Zij vertegenwoordigen de enorme diversiteit en creativiteit binnen Europa:

The Leaders

Gevestigde nationale bedrijven die momenteel actief zijn en meerdere jaren ervaring hebben binnen hun sector.

Krina.eu

Getbus.eu

Aquacolors.eu

The Rising Stars

Start-ups in de ontwikkelingsfase die op zoek zijn naar een eigen niche in de markt.

Wdesigns.eu

Yfos.eu

Muniocandela.eu

The Better World

Websites die groene initiatieven stimuleren en ecologische informatie verspreiden in verband met de bescherming van het milieu.

Biotrem.eu

Sinfonia-smartcities.eu

Greenworks.eu

The Laurels

Instellingen zoals scholen, opleidingsinstituten, liefdadigheidsorganisaties, enz. die continue scholing/pan-Europese projecten promoten.

Citizenergy.eu

smr-project.eu

phorwater.eu

The House of .eu

Websites of blogs die bedrijven of particulieren vertegenwoordigen in de nieuws-, media- of entertainmentsector, zoals nieuwsportalen of reclamebureaus.

Letthejourneybegin.eu

Improvcomedy.eu

Dourfestival.eu

De vijf prijswinnaars van de .eu Web Awards ontvangen een speciale trofee en certificaat, een promotionele video en een digitaal winnaarspictogram.

Voor de hoogtepunten van het vorige .eu Web Awards Gala, ga naar https://youtu.be/BklJWwSv4N4

Voor foto’s van de drie vorige gala-avonden, ga naar https://events.eurid.eu/event/eu-awards-2016

Voor eerdere winnaars van de .eu Web Awards, ga naar https://eurid.eu/en/about-us/initiatives/

Voor meer informatie over het .eu Web Awards-initiatief, ga naar http://webawards.eurid.eu.

Over EURid

EURid is de non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu en .ею topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars en biedt ondersteuning in de 24 officiële EU-talen. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS) van de EU, wat aangeeft dat EURid actief wil bijdragen aan een beter milieu. EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: http://www.eurid.eu.

 

Contacts

EURid
Christopher Nicastro, TEL: +32 (0)2 401 27 50
christopher.nicastro@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr