09:54 uur 15-05-2024

Cognite Data Fusion® nu beschikbaar op Google Cloud in Saoedi-Arabië

Cognite Data Fusion ® op Google Cloud biedt geavanceerde tools voor AI en machine learning om bruikbare inzichten te verkrijgen, de operationele efficiëntie te verbeteren en de digitale transformatie binnen alle sectoren te bevorderen.

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijd erkende leider op het gebied van industriële software, heeft vandaag bekendgemaakt dat haar voornaamste industriële DataOps-product, Cognite Data Fusion® , vanaf nu beschikbaar is op Google Cloud in Saoedi-Arabië. Bij deze strategische samenwerking worden het toonaangevende databeheer en de veilige, betrouwbare kunstmatige intelligentie (AI) van Cognite gekoppeld aan de krachtige infrastructuur en mogelijkheden voor data-analyse van Google Cloud. Dit stelt klanten in staat hun gegevens naadloos naar de cloud te migreren, waardoor schaalbaarheid, flexibiliteit en veiligheid worden gewaarborgd en klanten in Saoedi-Arabië eenvoudiger toegang kunnen krijgen tot hun complexe industriële gegevens.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240513024191/nl/

Cognite Data Fusion® Now Available on Google Cloud in Saudi Arabia (Graphic: Business Wire)

Cognite Data Fusion® Now Available on Google Cloud in Saudi Arabia (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Giedre Malinauskaite

giedre@cntxt.com
+966 57 0489987

Check out our twitter: @NewsNovumpr