20:21 uur 29-10-2020

Cognite werkt samen met Microsoft aan het transformeren van de industrie via digitalisering en wordt wereldwijd onafhankelijk softwareleverancier (Independent Software Vendor, ISV)

Cognite Data Fusion, op Microsoft Azure, betekent dat industriële ondernemingen nu voordeel kunnen behalen van AI-diensten om contextueel de kwaliteit te verhogen van al hun OT- en IT-data, deze te combineren en te operationaliseren

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Cognite maakt bekend dat het samenwerkt met Microsoft om als katalysator te fungeren bij de volledige digitale transformatie van zwaar-materieel-industrieën. Het datafusieplatform van Cognite dat op Microsoft Azure wordt gehost, zal industriële databewerkingen en OT/IT-datacontextualisatie leveren voor hybride AI-ontwikkeling, die humane en kunstmatige intelligentie combineert om gezamenlijk buitengewone resultaten en sneller effectiviteit van de investering te bereiken.

Deze samenwerking bouwt voort op het gemeenschappelijke doel om transformatie door digitalisatie te creëren, zoals getoond door de recente betrokkenheid van Microsoft bij het Center for Fourth Industrial Revolution for the Ocean (C4IR), en het oceaandataplatform (ODP) dat ook door technologie van Cognite wordt aangestuurd. ODP is het open samenwerkingsplatform dat de kracht van het vrijmaken en contextualiseren van data aanwendt om data, mensen en technologie te verbinden voor een gezonde oceaan en op Cognite Data Fusion werkt. ODP is een hoeksteen van Microsoft’s commitment aan duurzaamheid van water. Beide bedrijven zetten zich in voor op technologie gebaseerde systemen om de gezondheid van oceanen te verbeteren.

Cognite Data Fusion, de software die industriële klanten gebruiken om datagestuurde bewerkingen aan te sturen, om het hen mogelijk te maken de productie te verhogen, afval te reduceren en hun activiteiten duurzamer te maken, creëert, nu gehost op Microsoft Azure, een open, realtime gecombineerd, geactualiseerd industrieel datamodel dat toepassingen voor menselijk en machineleren gemakkelijk toegankelijk maakt.

“Samenwerken met Microsoft is een natuurlijke combinatie omdat wij ons beide inzetten voor een ecosysteem van datagestuurde innovatie en duurzaamheid,” aldus John Markus Lervik, CEO. “Cognite Data Fusion op Microsoft Azure biedt een geweldige kans voor ons om waarde te leveren, veilig en op schaal zodat we al onze krachten kunnen benutten.”

Casey McGee, Vice President Global ISV Sales, Microsoft, zei, “We vinden het fijn om met Cognite te werken als onderdeel van onze inzet voor C4IR en ODP. Via Microsoft Azure, gecombineerd met Cognite Data Fusion, kunnen klanten hun activiteiten en besluitvorming verbeteren door het op schaal ontsluiten van ROI van hun meest strategische asset: hun verfijnde data.”

Over Cognite

Cognite is een mondiaal industrieel software-as-a-service (SaaS)-bedrijf dat de volledige digitale transformatie van de zwaar materieel-industrieën over de hele wereld ondersteunt. Hun belangrijkste product, Cognite Data Fusion (CDF), versterkt bedrijven met gecontextualiseerde OT/IT-gegevens om industriële applicaties aan te sturen die veiligheid, duurzaamheid en doelmatigheid verhogen en omzet genereren. Bezoek ons op www.cognite.com en volg ons op Twitter @CogniteData of op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Wereldwijde PR-lead – Cognite

+15127443420 (VS)

+4748290454 (Noorwegen)

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr