21:44 uur 06-10-2020

Industriële transformatie staat centraal tijdens de wereldwijde “Ignite Talks” van Cognite dat gehouden wordt van 27-29 oktober

Bernard Looney (CEO, BP), Ahmad A. Al Sa’adi (SVP van Technical Services, Saudi Aramco) en Øyvind Eriksen (President en CEO, Aker ASA) openen een virtueel evenement met een sessie over “Wat is de toekomst voor de wereldwijde energietransitie.”

OSLO, Noorwegen en AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een leider in industriële innovatie, organiseert zijn derde jaarlijkse wereldwijde conferentie “Ignite Talks: Verbeterde industriële intelligentie: Een nieuwe kijk op hoe gedachten en machines samenwerken” van 27-29 oktober 2020. De gratis virtuele evenement bevat wereldleiders en innovators die industrieën en toeleveringsketens naar een meer innovatieve, datagestuurde, duurzame toekomst leiden.

“De wereld bevindt zich op een technologisch, economisch en ecologisch kruispunt zoals nooit tevoren en we kijken ernaar uit om dringende kwesties te bespreken met enkele van de beste in de branche”, zei John Markus Lervik, CEO van Cognite.

De volledige agenda voor deze gratis online conferentie is hier en op www.cogniteignite.com te vinden.

Hieronder vindt u overzichten van dag tot dag en hoogtepunten van het panel:

27 oktober: Industriële transformatie stimuleren: De hoofdrol van Europa en Noorwegen

De openingsdag laat zien hoe leiders in Europa gedachten en machines samensmelten, en een inspiratie vormen voor een transformatie van zware activa-industrieën en toeleveringsketens. Hoogtepunten panel:

 • Wat is de toekomst voor de wereldwijde energietransitie: De energietransitie is in volle gang. Kan de olie- en gasindustrie zich aanpassen, of is dit het einde van de industrie zoals wij die kennen?

  • Sprekers: Bernard Looney, CEO, BP; Ahmad A. Al-Sa’adi, SVP van Technical Services, Saudi Aramco; Øyvind Eriksen, President en CEO, Aker ASA
 • Industriële toeleveringsketens na COVID opnieuw ontwikkelen door middel van digitale innovatie: 2020 heeft de wereld de kans geboden om de wereldwijde toeleveringsketens te heroverwegen. Hoe grijpen we de kans?

  • Sprekers: Sameer Kalra, President Marine Division, Alfa Laval; Victoria Van Camp, CTO, SKF

28 oktober: De industriële transformatie van Amerika

De technologische bekwaamheid van de Verenigde Staten en het pure innovatievermogen zijn ongeëvenaard, en de zware activa-industrieën ondernemen stappen om technologie op grote schaal te gebruiken om digitale transformaties een vliegende start te geven. Wat is er nodig om te slagen, welke rol speelt technologie? Hoogtepunten panel:

 • De energietransitie van Amerika, in samenwerking met Axios: Een live, virtueel evenement met diepgaande 1:1 discussies met marktleiders en beleidsmakers over de ontwikkeling van hernieuwbare energie in de VS, hoe de coronaviruspandemie de energiepatronen heeft beïnvloed en wat de toekomst biedt voor de Amerikaanse olie- en gasindustrie. Dit panel wordt gehost door Amy Harder, verslaggever over energie en klimaatverandering van Axios.
 • Industrie onder vuur: Een nieuw tijdperk van industriële cyberbeveiliging: Geavanceerde cybercriminelen richten hun blik op de industrie. Hoe kunnen industriële bedrijven hun activiteiten digitaliseren en tegelijkertijd risico’s minimaliseren?

  • Sprekers: Ron Brash, directeur Cyber Security Insights, Verve Industrial Protection; Tomomi Aoyama, hoofd Business Development UK, Nihon Cyber Defence
 • Navigeren door de digitale transitie naar hernieuwbare energie

  • Sprekers: Ashtad Engineer, VP Digital & Transformation, Adani; Astrid Skarheim Onsum, CEO, Aker Offshore Wind

29 oktober: Een wereldwijde transformatie van onderaf aansturen

De domeinen en technologieën achter de schermen zijn de echte motoren van industriële transformatie. De laatste dag geeft een insidersvisie op de acceptatie van technologie, waardoor gebruikers gegevens en domeinspecifieke inzichten krijgen in ondergrond en verkenning, detectie en waarschuwing, oceaangegevens, duurzaamheid en meer. Hoogtepunten panel:

 • Operationaliseren, schaalmodellen en toepassingen met vertrouwde industriële gegevens: Dataproblemen staan digitaliseringsinitiatieven nog steeds in de weg. Experts van Forrester en Wintershall Dea leggen uit hoe barrières kunnen worden doorbroken en een betekenisvol rendement op investeringen kan worden gegenereerd.

  • Sprekers: Patrick von Pattay, VP van Intelligent Operations, Wintershall DEA; Paul Miller, hoofdanalist, Forrester
 • Onze wet opschonen: Datagestuurde duurzaamheid in upstream olie en gas: Het verminderen van emissies is de verantwoordelijkheid geworden van elk olie- en gasbedrijf. BP legt uit hoe digitalisering zijn duurzame transformatie stimuleert.

  • Spreker: Rob Kelly, hoofd Upstream Digital, BP
 • Golven van verandering: Gegevens gebruiken om de duurzaamheid van de oceaan te bevorderen: De oceanen staan onder druk. In deze sessie leggen vooraanstaande oceaanexperts uit hoe de industrie gegevens kan gebruiken om het tij te keren.

  • Sprekers: Craig McLean, assistent-beheerder van oceanisch en atmosferisch onderzoek, National Oceanic and Atmospheric Administration; Bjørn Tore Markussen, CEO van Center for the 4th Industrial Revolution for the Ocean

Over Cognite

Cognite is een mondiaal industrieel software-as-a-service (SaaS)-bedrijf dat de volledige digitale transformatie van de zwaar materieel-industrieën over de hele wereld ondersteunt. Hun belangrijkste product, Cognite Data Fusion (CDF), versterkt bedrijven met gecontextualiseerde OT/IT-gegevens om industriële applicaties aan te drijven die veiligheid, duurzaamheid en doelmatigheid verhogen en omzet genereren. Bezoek ons op www.cognite.com en volg ons op Twitter @CogniteData of op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Wereldwijde PR-lead – Cognite

+15127443420 (VS)

+4748290454 (Noorwegen)

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr