11:53 uur 05-09-2023

FXCM Pro kondigt partnerschap voor liquiditeitsoverbrugging aan met Tools for Brokers

LONDEN & SYDNEY & DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– FXCM Pro, de institutionele tak van FXCM, een vooraanstaande internationale provider van online handel in vreemde valuta, CFD-trading en aanverwante diensten, kondigde een partnerschap voor liquiditeitsoverbrugging aan met Tools for Brokers (TFB), een internationale technologieprovider voror retail brokers, bedrijven actief in de handel voor eigen rekening, en hedgefondsen.

FXCM Pro zal haar institutionele liquiditeit rechtstreeks naar klanten van TFB streamen, zodat zij prijszetting en trading kunnen verbinden met hun MT4- en MT5-platformen aan de hand van de FIX API-server van TFB. Door toedoen van dit nieuwe partnerschap zullen klanten van FXCM Pro voordeel halen uit de beschikbaarheid van een aanvullende optie wanneer zij een technologie/overbruggingsprovider selecteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact FXCM:
Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Contact Tools for Brokers:
Yulia Ogorodnikova

y.ogorodnikova@t4b.com
Tel: +447503599088

Check out our twitter: @NewsNovumpr