10:00 uur 30-11-2022

FXCM Enkelvoudige aandelen en aandelenpakkettenrapport van oktober

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (“FXCM Group’ of ‘FXCM’), de toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel en aanverwante diensten, publiceert vandaag haar gegevens van de meest populaire instrumenten voor de maand oktober in haar enkelvoudige aandelen CFD en eigen aandelenpakketten-productlijnen.

FXCM biedt fractionele handel in afzonderlijke aandelen zonder commissiekosten* op toonaangevende bedrijven uit de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongkong en Australië. De aandelenpakketproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit één sector in één verhandelbaar instrument. Het bedrijf beschikt momenteel over een portefeuille van 16 aandelenpakketten. De lijst van bedrijven en wegingen is beschikbaar op FXCM’s aandelenpakketten-website (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/).

Oktober mag dan berucht zijn om historische marktcrashes, maar dit jaar werd het gekenmerkt door overwegend solide winstcijfers over het derde kwartaal. De markt steeg in de hoop dat de Federal Reserve eindelijk een pauze inlast ten aanzien van zijn reeks agressieve renteverhogingen. Als gevolg van de sterke techwinsten en de marktbewegingen klommen zowel Amerikaanse als HK techaandelen in de top 10 – Tencent, Netflix, Google, Meta en Alibaba. Er was echter geen verandering aan de top, waar Tesla en Apple de meest verhandelde aandelen bleven.

De aandelenpakketten vertoonden een soortgelijke trend. De technologiepakketten van FXCM domineerden de top 10 met FAANG aan de top, gevolgd door CHN.TECH en CHN.ECOMM, die terugvielen en in de top drie kwamen. US.BANKS is de enige nieuwkomer in de top tien, op de achtste plek. Er waren onderin geen significante veranderingen, waar AIRLINES en CANNABIS de top tien completeren.

Volume Rank

Monthly Rank Change

Company

Symbol

1

Tesla Inc

TSLA.us

2

↑1

Apple

AAPL.us

3

↑8

Tencent

TENC.hk

4

↑7

Netflix

NFLX.us

5

↑4

Amazon.com

AMZN.us

6

↑6

Alibaba (HK)

BABA.hk

7

↑6

Google

GOOG.us

8

↑3

META Platforms

META.us

9

↑5

DADA Nexus

DADA.us

10

↓4

Xpeng

XPEV.us

Volume Rank

Monthly Rank Change

Sector

Symbol

1

Big US Tech

FAANG

2

↑1

China Tech

CHN.TECH

3

↑3

China Ecommerce

CHN.ECOMM

4

↓2

Biotech

BIOTECH

5

↑2

Work From Home

WFH

6

↓1

Big China Tech

ATMX

7

↓3

Crypto Stocks

Cryptostock

8

↑4

US Banks

US.BANKS

9

↓1

Airlines

AIRLINES

10

Cannabis

CANNABIS

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

Rangschikking is afgeleid van FXCM Client Volume

*Bij het uitvoeren van transacties van klanten kan FXCM op verschillende manieren worden gecompenseerd, waaronder, maar niet uitsluitend: spreads, het in rekening brengen van commissies bij het openen en sluiten van een transactie, en het toevoegen van een opslag bij rollover, etc. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader rekeningtypes.

ENDS

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online handel in vreemde valuta (FX), CFD’s en aanverwante diensten. Opgericht in 1999, is het de missie van het bedrijf om wereldwijde handelaren toegang te bieden tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelsinstrumenten aan te bieden, uitstekende handelsopleiders in dienst te nemen, te voldoen aan strenge financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, one-click orderuitvoering en handelen via real-time grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel en biedt handelsinstrumenten, eigen gegevens en hoogwaardige middelen. FXCM Pro biedt retailbrokers, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl het hoge- en middenfrequentiefondsen toegang biedt tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia Company.

Forex Capital Markets Limited: FCA registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

71% van de accounts van kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

77% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Door te handelen zou u een totaal verlies van uw ingelegde geld kunnen lijden. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit in producten aangeboden door FXCM AU te handelen, dient u hetvolgende te lezen en begrijpen: Gids voor financiële diensten, Verklaring inzake productinformatie, Bepaling van de doelmarkt en Zakelijke voorwaarden via www.fxcm.com/au.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:
Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr