09:00 uur 28-09-2022

FXCM-rapport van augustus over afzonderlijke aandelen en aandelenmandjes

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (‘FXCM Group’ of ‘FXCM’), de toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel, cryptocurrencies en aanverwante diensten, publiceert vandaag zijn gegevens van de meest populaire instrumenten voor de maand augustus in zijn productlijnen voor CFD’s voor losse aandelen en eigen aandelenmandjes.

FXCM biedt fractionele handel in afzonderlijke aandelen zonder commissiekosten* aan toonaangevende bedrijven uit de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongkong en Australië. De aandelenmandproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit één sector in één verhandelbaar instrument. Het bedrijf beschikt momenteel over een portefeuille van 16 aandelenmanden. De lijst met bedrijven en wegingen is beschikbaar op de aandelenmandwebsite van FXCM (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/).

Recessie, de Fed en de prijs van olie en gas waren de belangrijkste gespreksonderwerpen voor de wereldwijde aandelenmarkten in augustus, terwijl FXCM-traders probeerden om te gaan met de volatiele markten. De maker van elektrische voertuigen (EV) Tesla bleef het meest verhandelde aandeel, gevolgd door technologiegigant Apple. Nog twee EV-bedrijven haalden de top 10: het in China gevestigde Nio Inc. klom naar de derde plaats, terwijl Xpeng een indrukwekkende 20 plaatsen steeg naar de zesde plaats. De Chinese aandelen Tencent en Alibaba kwamen ook in de top 10 terecht via hun HK-noteringen, evenals e-commerceplatform Pinduoduo. Slechts een maand na de introductie op de FXCM-platforms sloot fintech-bedrijf Affirm Holdings de top 10 af nadat het de aandacht van traders had getrokken.

Er waren geen grote veranderingen aan de kant van de aandelenmanden. FAANG en Crypto Stocks blijven de meest verhandelde manden, terwijl China E-commerce en Work from Home beide een plaats klommen, waardoor China Tech twee plaatsen is gezakt. Een opvallende terugkeer naar de top 10 is de Cannabis-mand, terwijl de manden voor Esports & Gaming en Airlines de top 10 vervolledigen en hun plaats van de vorige maand behouden.

Volumepositie

Wijziging in maandelijkse positie

Bedrijf

Symbool

1

Tesla Inc

TSLA.us

2

↑1

Apple

AAPL.us

3

↑4

Nio

NIO.us

4

↓2

Alibaba (US)

BABA.us

5

↑4

Bilibili

BILI.us

6

↑20

Xpeng Inc (US)

XPEV.us

7

↑5

Pinduoduo (US)

PDD.us

8

↓4

Alibaba (HK)

BABA.hk

9

↑2

Tencent Holdings (HK)

TENC.hk

10

↑26

Affirm Holdings Inc

AFRM.us

Volumepositie

Wijziging in maandelijkse positie

Sector

Symbool

1

Big US Tech

FAANG

2

Crypto-aandelen

Cryptostock

3

↑1

China Ecommerce

CHN.ECOMM

4

↑1

Work From Home

WFH

5

↓2

China Tech

CHN.TECH

6

↑2

Big China Tech (HK)

ATMX

7

Biotech

BIOTECH

8

↑4

Cannabis

CANNABIS

9

E-sport en gaming

ESPORTS

10

Luchtvaartmaatschappijen

AIRLINES

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

De positie is afgeleid van FXCM-klantvolume

*FXCM kan op verschillende manieren worden gecompenseerd, inclusief maar niet beperkt tot het toevoegen van een opslag aan de spreads die het ontvangt van zijn liquiditeitsverschaffers, het toevoegen van een opslag aan rollover, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader-rekeningstypen.

EINDE

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online valutahandel (FX), CFD-handel en gerelateerde diensten. Het bedrijf, opgericht in 1999, heeft als missie om wereldwijde handelaren toegang te geven tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelstools aan te bieden, uitstekende handelsdocenten in te huren, te voldoen aan strikte financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, orderuitvoering met één klik en handelen vanuit realtime grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel aan en voorziet het bedrijf in handelstools, eigen gegevens en premium bronnen. FXCM Pro biedt retailmakelaars, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl fondsen met hoge en gemiddelde frequentie toegang krijgen tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia-bedrijf.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

66% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

73% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Door te handelen kunt u uw gestorte geld totaal verliezen. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit producten te verhandelen die worden aangeboden door FXCM AU, moet u de gids voor financiële diensten, de productkennisgevingsverklaring, de bepaling van de doelmarkt en de algemene voorwaarden op www.fxcm.com/au lezen en begrijpen.

FXCM South Africa (PTY) Ltd: FSP-nr. 46534 (www.fxcm.com/za). Onze service omvat producten die op marge worden verhandeld en een risico op verliezen met zich meebrengen die hoger zijn dan uw gestorte geld. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt.

FXCM Markets Limited: Verliezen kunnen het gestorte geld overschrijden. (www.fxcm.com/markets).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr