01:57 uur 31-08-2022

FXCM-rapport over aandelen en aandelenmanden van juli

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (‘FXCM Group’ of ‘FXCM’), de toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel, cryptocurrencies en aanverwante diensten, publiceert vandaag zijn gegevens van de meest populaire instrumenten voor de maand juli in zijn productlijnen voor CFD-aandelen en eigen aandelenmanden.

FXCM biedt fractionele handel in losse aandelen zonder commissiekosten* aan toonaangevende bedrijven uit de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongkong en Australië. De aandelenmandproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit één sector in één verhandelbaar instrument. Het bedrijf beschikt momenteel over een portefeuille van 16 aandelenmanden. De lijst met bedrijven en wegingen is beschikbaar op de aandelenmandwebsite van FXCM (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/).

Recessie was opnieuw het belangrijkste gespreksonderwerp voor de wereldwijde aandelenmarkten in juli, terwijl FXCM-handelaren probeerden om te gaan met de volatiele markt. Tesla, fabrikant van elektrische voertuigen, bleef het meest verhandelde aandeel, gevolgd door de Chinese e-commercegigant Alibaba in zowel de Amerikaanse als de Hongkongse beursnoteringen. Nio Inc, een toonaangevend Chinees EV-bedrijf, zakte vijf plaatsen, terwijl techreuzen Apple en Amazon in de top vijf bleven. Andere nieuwkomers in de top tien zijn Coinbase en Boeing Co.

Aan de kant van de aandelenmanden was FAANG de meest verhandelde mand, terwijl Cryptoaandelen naar de tweede plaats klom, gevolgd door China Tech. Een merkbare toename van het volume voor de Amerikaanse e-commercemand leidde tot een stijging van vier plaatsen naar de zesde plaats, waarmee Biotech ingehaald werd. De mand voor Luchtvaartmaatschappijen, bestaande uit de beste luchtvaartmaatschappijen in de VS, is de nieuwkomer in de top tien.

Volumeplaats

Maandelijkse plaatswijziging

Bedrijf

Symbool

1

Tesla Inc

TSLA.us

2

↑1

Alibaba (US)

BABA.us

3

↑4

Apple

AAPL.us

4

↑4

Alibaba (HK)

BABA.hk

5

↓1

Amazon

AMZN.us

6

↑20

Coinbase

COIN.us

7

↓5

Nio

NIO.us

8

↑4

Netflix

NFLX.us

9

Bilibili

BILI.us

10

↑2

Boeing Co

BA.us

Volumeplaats

Maandelijkse plaatswijziging

Sector

Symbool

1

Big US Tech

FAANG

2

↑1

Cryptoaandelen

Cryptostock

3

↓1

China Tech

CHN.TECH

4

China e-commerce

CHN.ECOMM

5

Werken vanuit huis

WFH

6

↑4

Amerikaanse e-commerce

US.ECOMM

7

↓1

Biotech

BIOTECH

8

Big China Tech (HK)

ATMX

9

e-Sport en gaming

ESPORTS

10

↑2

Luchtvaartmaatschappijen

AIRLINES

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

Ranglijstplaats is afgeleid van FXCM-klantvolume

*FXCM kan op verschillende manieren worden gecompenseerd, inclusief maar niet beperkt tot het toevoegen van een opslag aan de spreads die het ontvangt van zijn liquiditeitsverschaffers, het toevoegen van een opslag aan rollover, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op rekeningstypen voor actieve beleggers.

EINDE

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende leverancier van online valutahandel (FX), CFD-handel en aanverwante diensten. Het bedrijf, opgericht in 1999, heeft als missie wereldwijde beleggers toegang te geven tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelsinstrumenten aan te bieden, uitstekende handelsdocenten in te huren, te voldoen aan strikte financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, orderuitvoering met één klik en handelen vanuit realtime grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel en biedt het handelsinstrumenten, eigen gegevens en premium bronnen.FXCM Pro biedt retailmakelaars, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl fondsen met hoge en gemiddelde frequentie toegang krijgen tot hoogwaardige makelaarsdiensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia-bedrijf.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

66% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

73% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Door te handelen kunt u uw gestorte geld in zijn geheel verliezen. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit producten te verhandelen die worden aangeboden door FXCM AU, moet u de gids voor financiële diensten, de productkennisgevingsverklaring, de bepaling van de doelmarkt en de algemene voorwaarden op www.fxcm.com/au lezen en begrijpen.

FXCM South Africa (PTY) Ltd: FSP-nr. 46534 (www.fxcm.com/za). Onze service omvat producten die op marge worden verhandeld en een risico op verliezen met zich meebrengen die hoger zijn dan uw gestorte geld. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt.

FXCM Markets Limited: verliezen kunnen het gestorte geld overschrijden. (www.fxcm.com/markets).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr