09:00 uur 29-12-2022

FXCM-rapport over losse aandelen en aandelenmandjes voor november

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (‘FXCM Group’ of ‘FXCM’), de toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel, cryptocurrencies en aanverwante diensten, publiceert vandaag zijn gegevens van de meest populaire instrumenten voor de maand november in zijn productlijnen voor CFD’s voor losse aandelen en eigen aandelenmandjes.

FXCM biedt fractionele handel in afzonderlijke aandelen zonder commissiekosten* aan toonaangevende bedrijven uit de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Hongkong en Australië. De aandelenmandproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit één sector in één verhandelbaar instrument. Het bedrijf beschikt momenteel over een portefeuille van 16 aandelenmanden. De lijst met bedrijven en wegingen is beschikbaar op de aandelenmandwebsite van FXCM (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/).

November is traditioneel een maand van hogere consumentenbestedingen, met de feestdagen voor de deur. Er waren echter geen grote verschuivingen in de verhandelde aandelen, aangezien de gebruikelijke verdachten de top drie bezetten: Tesla, Apple en Google. De in Hongkong genoteerde aandelen gingen achteruit, waarbij alleen Tencent en Alibaba in de top 10 overbleven. De populariteit van NVIDIA en AMD nam vorige maand toe, waarbij de twee fabrikanten van technische hardware de top 10 bereikten.

Geen significante veranderingen in de aandelenmanden, aangezien de Amerikaanse en Chinese tech-manden vooropliepen, zoals in oktober. De cannabis- en Amerikaanse banken hebben een piek in belangstelling gehad en zijn gestegen van de onderkant naar het midden van de tabel. Work from Home en crypto-aandelen waren minder populair en zijn drie plaatsen gedaald.

Volumepositie

Wijziging in maandelijkse positie

Bedrijf

Symbool

1

Tesla Inc

TSLA.us

2

Apple

AAPL.us

3

↑4

Google

GOOG.us

4

↑4

META Platforms

META.us

5

Amazon.com

AMZN.us

6

↓2

Netflix

NFLX.us

7

↓4

Tencent

TENC.hk

8

↑9

AMD

AMD.us

9

↓3

Alibaba (HK)

BABA.hk

10

↑4

NVIDIA

NVDA.us

Volumepositie

Wijziging in maandelijkse positie

Sector

Symbool

1

Big US Tech

FAANG

2

China Tech

CHN.TECH

3

↑1

Biotech

BIOTECH

4

↑2

Big China Tech

ATMX

5

↓2

Chinese e-commerce

CHN.ECOMM

6

↑2

Amerikaanse banken

US.BANKS

7

↑3

Cannabis

CANNABIS

8

↓3

Work From Home

WFH

9

Luchtvaartmaatschappijen

AIRLINES

10

↓3

Crypto-aandelen

Cryptostock

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

De positie is afgeleid van FXCM-klantvolume

*FXCM kan op verschillende manieren worden gecompenseerd, waaronder, maar niet beperkt tot: spreads, commissies in rekening brengen bij het openen en sluiten van een transactie en het toevoegen van een opslag aan rollover, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader-accounttypes.

EINDE

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online valutahandel (FX), CFD-handel en gerelateerde diensten. Het bedrijf, opgericht in 1999, heeft als missie om wereldwijde handelaren toegang te geven tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelstools aan te bieden, uitstekende handelsdocenten in te huren, te voldoen aan strikte financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, orderuitvoering met één klik en handelen vanuit realtime grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel aan en voorziet het bedrijf in handelstools, eigen gegevens en premium bronnen. FXCM Pro biedt retailmakelaars, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl fondsen met hoge en gemiddelde frequentie toegang krijgen tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia-bedrijf.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

71% van de accounts van kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

77% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Door te handelen kunt u uw gestorte geld totaal verliezen. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit producten te verhandelen die worden aangeboden door FXCM AU, moet u de gids voor financiële diensten, de productkennisgevingsverklaring, de bepaling van de doelmarkt en de algemene voorwaarden op www.fxcm.com/au lezen en begrijpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr