20:24 uur 29-07-2022

FXCM-rapport van juni over afzonderlijke aandelen en aandelenmandjes

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FXCM Group, LLC (‘FXCM Group’ of ‘FXCM’), de toonaangevende internationale aanbieder van online valutahandel, CFD-handel, cryptocurrencies en aanverwante diensten, publiceert vandaag zijn gegevens van de meest populaire instrumenten voor de maand juni in zijn productlijnen voor CFD’s voor afzonderlijke aandelen en voor bedrijfseigen aandelenmandjes.

FXCM biedt fractionele handel in losse aandelen zonder commissiekosten* aan toonaangevende bedrijven uit de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Hongkong en Australië. De aandelenmandproducten van FXCM combineren de aandelen van meerdere bedrijven uit één sector in één verhandelbaar instrument. Het bedrijf beschikt momenteel over een portefeuille van 16 aandelenmanden. De lijst met bedrijven en wegingen is beschikbaar op de aandelenmandwebsite van FXCM (https://www.fxcm.com/nl/markets/stock-baskets/).

‘Recessieangst’ was de modeterm voor wereldwijde aandelenmarkten in juni, terwijl FXCM-handelaren probeerden de volatiele markt te bespelen. Elektrische voertuigen domineerden de top van de ranglijst, aangezien Tesla het meest verhandelde aandeel bleef, gevolgd door Nio Inc, een vooraanstaand Chinees EV-bedrijf, waar eind juni een rigoureuze strijd plaatsvond tussen de investeerders en shortsellers. Alibaba en Amazon bleven in de top vijf, terwijl Ping An Insurance, een in Hongkong genoteerde Chinese verzekeringsmaatschappij, zich voor het eerst bij de top vijf groep voegde.

Aan de kant van de aandelenmandjes viel China Tech terug naar de tweede plaats, alleen achter FAANG wat betreft de belangstelling van de klant. Dit terwijl het Crypto Stocks-mandje een favoriet blijft van FXCM-klanten sinds de eerste lancering eerder dit jaar. Het Work From Home-mandje trok ook opnieuw de aandacht en belandde op de vijfde plaats, de hoogste positie sinds februari.

Volumepositie

Wijziging in maandelijkse positie

Bedrijf

Symbool

1

Tesla Inc

TSLA.us

2

↑22

Nio Inc

NIO.us

3

↑3

Alibaba (US)

BABA.us

4

Amazon.com

AMZN.us

5

↑8

Ping An Insurance

PING.hk

6

↓4

PayPal

PYPL.us

7

↓5

Apple

AAPL.us

8

↑4

Alibaba (HK)

BABA.hk

9

↑7

Bilibili

BILI.us

10

↓5

BYD Co.

BYDC.hk

Volumepositie

Wijziging in maandelijkse positie

Sector

Symbool

1

Big US Tech

FAANG

2

↑4

China Tech

CHN.TECH

3

↓1

Crypto Stocks

Cryptostock

4

China Ecommerce

CHN.ECOMM

5

↑5

Work From Home

WFH

6

↑1

Biotech

BIOTECH

7

↓4

US Banks

US.BANKS

8

↓3

Big China Tech (HK)

ATMX

9

Esports & Gaming

ESPORTS

10

↑2

US e-commerce

US.ECOMM

In het verleden behaalde resultaten en populariteit zijn geen indicator voor toekomstige resultaten.

De positie is afgeleid van FXCM-klantvolume

*FXCM kan op verschillende manieren worden gecompenseerd, inclusief maar niet beperkt tot het toevoegen van een opslag aan de spreads die het ontvangt van zijn liquiditeitsverschaffers, het toevoegen van een opslag aan rollover, enz. Op commissie gebaseerde prijzen zijn van toepassing op Active Trader-acoounttypen.

EINDE

Over FXCM:

FXCM is een toonaangevende aanbieder van online valutahandel (FX), CFD-handel en gerelateerde diensten. Het bedrijf, opgericht in 1999, heeft als missie om wereldwijde handelaren toegang te geven tot ‘s werelds grootste en meest liquide markt door innovatieve handelstools aan te bieden, uitstekende handelsdocenten in te huren, te voldoen aan strikte financiële normen en te streven naar de beste online handelservaring op de markt. Klanten hebben het voordeel van mobiel handelen, orderuitvoering met één klik en handelen vanuit realtime grafieken. Daarnaast biedt FXCM educatieve cursussen over FX-handel aan en voorziet het bedrijf in handelstools, eigen gegevens en premium bronnen. FXCM Pro biedt retailmakelaars, kleine hedgefondsen en banken in opkomende markten toegang tot wholesale-uitvoering en liquiditeit, terwijl fondsen met hoge en gemiddelde frequentie toegang krijgen tot prime brokerage-diensten via FXCM Prime. FXCM is een Leucadia-bedrijf.

Forex Capital Markets Limited: FCA-registratienummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

66% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM EU LTD: CySEC-licentienummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.

73% van de retailbeleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider.

U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u zich het hoge risico kunt veroorloven om uw geld te verliezen.

FXCM Australia Pty. Limited: Door te handelen kunt u uw gestorte geld totaal verliezen. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt. Als u besluit producten te verhandelen die worden aangeboden door FXCM AU, moet u de gids voor financiële diensten, de productkennisgevingsverklaring, de bepaling van de doelmarkt en de algemene voorwaarden op www.fxcm.com/au lezen en begrijpen.

FXCM South Africa (PTY) Ltd: FSP-nr. 46534 (www.fxcm.com/za). Onze service omvat producten die op marge worden verhandeld en een risico op verliezen met zich meebrengen die hoger zijn dan uw gestorte geld. De producten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat u de risico’s volledig begrijpt.

FXCM Markets Limited: verliezen kunnen het gestorte geld overschrijden. (www.fxcm.com/markets).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

fxcm@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr