19:17 uur 07-06-2023

Falcon 40B: ‘s werelds beste AI-model beloont meest creatieve use-cases in oproep tot indienen van voorstellen met trainrekenkracht

Vraag stijgt van wetenschappers, onderzoekers, MKB-ondernemers

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Falcon 40B, ‘s werelds best gerangschikte open-source AI-model op de leaderboard van Hugging Face voor grote taalmodellen (LLM’s), registreert een overweldigende respons op een oproep tot het indienen van voorstellen van wetenschappers, onderzoekers en MKB-ondernemers die het model graag willen inzetten voor innovatieve use-cases.

De reactie volgt op opeenvolgende aankondigingen van de maker van het AI-model, het Technology Innovation Institute (TII) van AbuDhabi, die de meest uitzonderlijke projectideeën toegang biedt tot trainrekenkracht als een vorm van investering.

Rekenkracht stelt ontwikkelaars in staat om complexere en hulpbronintensieve use-cases aan te pakken met verhoogde efficiëntie, productiviteit en prestaties. Door te kunnen experimenteren met de mogelijkheden van Falcon 40B, de beste open-source LLM wereldwijd, kunnen ontwikkelaars onbekende gebieden betreden, innovatie stimuleren en de mogelijkheden van AI-oplossingen uitbreiden – en met hoge snelheid.

Inzendingen worden verwelkomd van over de hele wereld en uit alle industrieën en sectoren om de allerbeste toepassingsconcepten te vinden. Voorbeelden van industrieën zijn biotech, engineering, bedrijfsoplossingen, klantenservice, financiën en gezondheidszorg. In de gezondheidszorg kunnen LLM-toepassingen artsen bijvoorbeeld helpen door medische literatuur, patiëntendossiers en onderzoeksresultaten te analyseren om op feiten gebaseerde aanbevelingen te doen. Dit kan artsen in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen en de patiëntenzorg te verbeteren op basis van de nieuwste kennis en inzichten.

“We moedigen wetenschappers, onderzoekers en aspirant-ondernemers met gedurfde ideeën ten zeerste aan om hun voorstellen voor de inzet van de Falcon 40B in te dienen,” aldus H.E. Faisal Al Bannai, secretaris-generaal van de moedermaatschappij van TII, de Advanced Technology Research Council (ATRC). “We zijn verheugd om te investeren in de meest impactvolle voorstellen met rekenkracht via VentureOne, de commercialiseringstak van ATRC, en mogelijk samen te werken met de meest veelbelovende ontwikkelaars.”

“Elk voorstel dat op ons pad komt, wordt onderworpen aan een grondige en nauwgezette beoordeling door TII’s speciale AI Cross-Center Unit (AICCU),” verklaarde Dr. Ebtesam Almazrouei, waarnemend hoofdonderzoeker bij AICCU. “Ons team van meer dan 40 exceptionele AI-wetenschappers staat klaar om elk voorstel te onderzoeken, op zoek naar ontwikkelaars met uitzonderlijk intellect en vindingrijkheid. Ons belangrijkste doel is om de grenzen van AI-ontwikkelingen te verleggen en het volledige potentieel ervan te benutten om diepgaande maatschappelijke verbeteringen tot stand te brengen.”

Geïnteresseerde gebruikers moeten een voorstel indienen waarin hun onderzoeksdoelstellingen, methodologie, verwachte resultaten en de potentiële impact van hun project worden uiteengezet. Het voorstel moet aangeven hoe Falcon 40B zal worden gebruikt en het specifieke domein waarop het zich richt. Bovendien moeten aanvragers een tijdlijn en een berekende schatting van het budget opnemen, evenals alle relevante expertise of eerder werk dat hun voorstel ondersteunt.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de oproep tot het indienen van voorstellen, nodigen wij u uit om FalconLLM.TII.ae te bezoeken.

Ga voor meer informatie naar www.tii.ae

Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor mediavragen contact op met:
Jennifer Dewan, Senior Director Communications

jennifer.dewan@tii.ae.

Check out our twitter: @NewsNovumpr