19:42 uur 27-04-2023

FEELM organiseert weggeefacties om Vapril te steunen en rokers te helpen stoppen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Als leider in de vaping industrie en vlaggenschip tech merk van SMOORE, heeft FEELM deelgenomen aan een reeks weggeefacties in Londen ter ondersteuning van UKVIA’s jaarlijkse Vapril initiatief.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230426005587/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De evenementen van FEELM zijn bedoeld om vaping als veiliger alternatief voor roken te promoten, rokers aan te moedigen de overstap te maken en een gezondere vaping-oplossing te vinden om de schade te beperken. Dit partnerschap zal naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de bewustmaking van de voordelen van vaping en mensen helpen hun gezondheid in eigen hand te nemen.

Het doel van FEELM Giveaways

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie of voor vragen van journalisten kunt u contact opnemen met Tommy Gilchrist op 0044 7388 110 679 of via tommy@davidroach.co.uk.

Check out our twitter: @NewsNovumpr