09:57 uur 28-03-2023

FEELM beklemtoont duurzame strategie op de eerste milieutop voor de vape-industrie in het Verenigd Koninkrijk

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FEELM, een technologisch topmerk, hield de toespraak tijdens de ‘Greenprint for Sustainable Vaping’ top, georganiseerd door de UK Vaping Industry Association. De drie uur durende virtuele top richtte zich op de noodzaak van naleving, samenwerking, innovatie en verandering van regelgeving om de groene uitdaging van de sector aan te gaan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230322005445/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De top wil een Greenprint for Sustainable Vaping opstellen om milieumaatregelen te mobiliseren ter ondersteuning van een duurzame vape-industrie. Tijdens de bijeenkomst zijn aanbevelingen gedaan om een nationale recycling- en afvalverwerkingscapaciteit op maat voor de vape-industrie te creëren. Hiermee kunnen nieuwe vape-innovaties worden gestimuleerd om recycling en hergebruik van de producten gemakkelijker te maken. Dit zou ook een grotere deelname van detailhandelaren en consumenten aan recycling en hergebruik van vape-producten in de hand werken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

0044 7502 009458

ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr