14:04 uur 09-03-2023

Pyramid betreedt de Canadese markt met het binnenhalen van belangrijke leiders en sluit partnerovereenkomsten met de beste in Canada gevestigde technologieconsultants

Ervaren in het land gevestigde leiders en nieuwe technologiepartners Managing Information Systems 3 Inc. (“MIS3”) en The Honest Company (THC) zullen Pyramid in staat stellen organisaties in Canada te voorzien van cruciale data- en analysetechnologie en -middelen

LONDON, NEW YORK CITY & TEL AVIV, Israel–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een baanbrekende leverancier van beslissingsinformatieplatforms zet zijn wereldwijde groeistrategie voort met de ondertekening van twee belangrijke strategische Canadese partners, MIS3 en The Honest Consultants (THC), beide toonaangevende analysetechnologie-adviseurs, gevestigd in Toronto, Canada.

Naast belangrijke strategische samenwerkingsovereenkomsten die het partnerprogramma van Pyramid Analytics op de Canadese markt verbreden, heeft Pyramid onlangs bewezen topfiguren op het gebied van analysetechnologie aangetrokken, waaronder Sales Director Jason Whyte, en Partner Director Steve Murthey, om de regionale activiteiten in Canada te leiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pyramid Analytics

Peter Vomocil

SVP, Global Marketing, Pyramid Analytics

Peter.vomocil@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr