15:52 uur 28-02-2023

Pyramid Analytics & PwC Germany tekenen samenwerkingsovereenkomst

MÜNCHEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics en het audit- en adviesbureau PwC Germany hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de distributie en implementatie van het Pyramid Decision Intelligence Platform. PwC Germany zal het baanbrekende decision intelligence platform van Pyramid implementeren bij bedrijven en organisaties in Duitstalige landen in de financiële en ESG (milieu, maatschappij en bestuur) sectoren.

Pyramid biedt een marktleidend holistisch data-analyseplatform dat business analytics, data preparation en data science combineert. Als full service provider verzorgt de Business Analytics-servicelijn van PwC Germany zowel het functionele ontwerp als de technische implementatie van beslissingsondersteunende en analytische informatiesystemen op maat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alex Izza

Resonance

Tel.: +44 7591 899654

E-Mail: pyramidanalytics@resonancecrowd.com

Pete Vomocil

Senior Vice President, Global Marketing, Pyramid Analytics

Tel.: +1 541-520-2726

E-Mail: peter.vomocil@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr