13:42 uur 02-02-2023

Pyramid Analytics breidt team in Duitsland uit met benoeming van Martin McDonald als nieuwe VP voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

McDonald gaat werken aan de groei van het partnernetwerk van Pyramid Analytics in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en leiding geven aan de SAP-strategie binnen de regio

MÜNCHEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Pyramid Analytics (Pyramid), een toonaangevende leverancier van bedrijfsanalyses en informatie voor besluitvorming, heeft Martin McDonald aangesteld als Vice President voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. McDonald heeft verschillende managementfuncties bekleed bij internationale technologiebedrijven die de Duitstalige markt willen betreden, waaronder FredHopper en CoreMetrics. Meest recentelijk was hij VP voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Oost-Europa en Zuid-Europa bij klantgegevensspecialist Tealium.

Hoofdpunten:

  • Pyramid Analytics, de toonaangevende leverancier van platforms voor informatie voor besluitvorming, neemt Martin McDonald, ervaren leider in de technologiesector, in dienst om de groei in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Duitsland
Arno Luecht

Resonance

+44 1575 244 3749

pyramidanalytics@resonancecrowd.com

Verenigd Koninkrijk
Alex Izza

Resonance

+44 (0) 208 819 3170

pyramidanalytics@resonancecrowd.com

Pyramid Analytics
Peter Vomocil

SVP van Global Marketing bij Pyramid Analytics

Peter.vomocil@pyramidanalytics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr