23:11 uur 13-12-2022

Tetrate vereenvoudigt en versnelt acceptatie van Istio op Amazon met nieuwe add-on voor Tetrate Istio Distro-implementatie voor Amazon EKS

Het nieuwe aanbod van Tetrate Istio Distro (TID), beschikbaar als een add-on voor EKS, maakt het voor organisaties gemakkelijker om Istio te installeren en te gebruiken, vermindert de operationele complexiteit en bereikt uiteindelijk sneller de applicatiebeveiligings- en moderniseringsdoelen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Tetrate, het bedrijf dat de acceptatie van enterprise service mesh versnelt, Zero Trust Architecture (ZTA) stimuleert en de complexiteit van de moderne hybride cloud vermindert met zijn vlaggenschipproduct Tetrate Service Bridge (TSB) heeft onlangs aangekondigd dat Tetrate Istio Distribution (TID) nu kan worden geïmplementeerd als een add-on voor Amazon EKS.

TID van Tetrate is de eerste Istio-distro die beschikbaar is om te worden geïmplementeerd met behulp van de EKS-add-on-opdrachten, en deze nieuwe mogelijkheid stelt ondernemingen in staat om de geharde, performante en volledig upstream Istio-distributie van Tetrate eenvoudig te implementeren en uit te voeren met een paar EKS-add-on-opdrachten. Door TID beschikbaar te maken als een add-on, kunnen ontwikkelaars rechtstreeks vanaf de EKS-console installeren, waardoor organisaties de operationele complexiteit kunnen verminderen en tegelijkertijd de beveiliging en modernisering van applicaties kunnen stroomlijnen.

TID biedt ondernemingen de mogelijkheid om veilig op te schalen door te voorzien in een langere ondersteuningsperiode en onderhoud met alle vereiste beveiligingspatches, terwijl de functionaliteit en de meeste code identiek is aan de standaard Istio-distributie. Tetrate biedt ook een ondersteuningsabonnement op ondernemingsniveau voor Istio- en FIPS-certificering, genaamd Tetrate Istio Subscription.

Zakelijke klanten willen gebruik maken van Amazon EKS-clusters met de Istio service mesh-extensie, een applicatie implementeren op een Amazon EKS-cluster dat geschikt is voor Istio en mTLS-autorisatieregels invoeren. IT-teams en -ontwikkelaars zullen in staat zijn om op efficiëntere wijze verkeerssturende intelligente regels voor blauw/groen-implementatie te configureren en synthetische omgevingsomstandigheden (stroomonderbreker, foutinjectie, time-outs voor verzoeken) te introduceren om hun applicaties te testen.

Aanvullende bronnen

Over Tetrate

Gestart door de mede-oprichters en beheerders van Istio en Envoy om applicatienetwerken opnieuw uit te vinden, is Tetrate een enterprise service mesh-bedrijf dat de complexiteit van moderne hybride cloudapplicatie-infrastructuur beheert. Het vlaggenschipproduct, Tetrate Service Bridge, biedt een edge-to-workload applicatieconnectiviteitsplatform om bedrijfscontinuïteit, flexibiliteit en beveiliging te bieden voor ondernemingen op het traject van traditionele monolieten naar de cloud. Klanten krijgen consistente, ingebouwde waarneembaarheid, runtime-beveiliging en verkeersbeheer in elke omgeving. Tetrate blijft een topbijdrager aan de open-sourceprojecten Istio en Envoy proxy. Kijk voor meer informatie op www.tetrate.io.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brandy Patton-Miller, Bospar

Brandy@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr