23:28 uur 27-10-2022

Tetrate krijgt Red Hat Container Certification, nu beschikbaar via Red Hat Ecosystem Catalog

In samenwerking met Red Hat is Tetrate Service Bridge getest en gevalideerd als ondersteunde enterprise software op Red Hat OpenShift.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Tetrate, het bedrijf dat de invoering van ‘enterprise service mesh’ doet versnellen, Zero Trust Architecture (ZTA) stimuleert en de complexiteit van de moderne hybride cloud vermindert met zijn paradepaardje Tetrate Service Bridge (TSB) , kondigt vandaag aan dat Tetrate Service Bridge (TSB) de Red Hat Container Certification heeft behaald en nu is opgenomen in de Red Hat Ecosystem Catalog.

Klanten van Red Hat OpenShift kunnen nu alle details van de enterprise service mesh-oplossing van Tetrate in de Red Hat Ecosystem Catalog bekijken en de TSB-uitrolactiviteiten stroomlijnen. Dit maakt het voor OpenShift-gebruikers eenvoudiger om de middelen te gebruiken voor bedrijfsapplicaties en de implementatie van service mesh over te dragen aan het TSB-platform, ondersteund door Istio-oprichters en experts op dit gebied.

Red Hat verzekert nu dat TSB voldoet aan de normen en best practices voor het inzetten van container-workloads op Red Hat OpenShift, het toonaangevende enterprise Kubernetes-platform in de industrie. Tetrate is van plan te blijven samenwerken met Red Hat, zodat toekomstige releases van TSB aan de certificeringscriteria van Red Hat zullen voldoen.

“Het Red Hat OpenShift ecosysteem is gebouwd op nauwe samenwerking tussen Red Hat en onze partners om klanten een breed scala aan beproefde oplossingen te bieden. We zijn verheugd met Tetrate samen te werken om zijn Tetrate Service Bridge (TSB) te certificeren als ondersteunde container-oplossing op Red Hat OpenShift”, aldus Mark Longwell, directeur allianties, Hybrid Platforms Business Unit, Red Hat.

Door de samenwerking van Tetrate en Red Hat boeken klanten meer resultaten met TSB op Red Hat OpenShift. TSB vertrouwt op externe producten zoals Elasticsearch, Postgres en andere voor het opslaan van configuratie-informatie en applicatiemetriek. Dit samengaan zorgt ervoor dat Red Hat en Tetrate-experts als nauwe partners aan de TSB-certificering kunnen werken aan de hand van de vereiste pakketten die in de Red Hat Container Certification zijn opgenomen. Dit verkort deployment-tijden voor klanten en helpt hen bij een efficiëntere uitrol van hun service mesh, zodat zich een groep kan vormen van specialisten in het zelf implementeren en ondersteunen van tools van derden.

Bijkomend materiaal

Over Tetrate

Tetrate, opgericht door Istio en Envoy medeoprichters en maintainers om applicatie netwerken te herdefiniëren, is een enterprise service mesh-bedrijf dat de complexiteit van moderne hybride cloudapplicatie-infrastructuur beheert. Zijn vlaggenschipproduct, Tetrate Service Bridge, biedt een edge-to-workload applicatieconnectiviteitsplatform om bedrijfscontinuïteit, flexibiliteit en beveiliging te leveren voor ondernemingen op de reis van traditionele monolieten naar de cloud. Klanten krijgen consistente, ingebouwde waarneembaarheid, runtime-beveiliging en verkeersbeheer in elke omgeving. Tetrate blijft een top contribuant aan de open-source projecten Istio en Envoy proxy. Kom meer te weten op www.tetrate.io.

Red Hat, het Red Hat-logo en OpenShift zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Red Hat, Inc. of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Annie Fink, Bospar

Annie@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr