02:47 uur 04-05-2022

Tetrate benoemt financiële veteraan Paul Machle als CFO

Voormalig CFO van Gitlab zorgde ervoor dat ARR van minder dan $ 1 miljoen naar meer dan $ 150 miljoen ging en leidde met succes meerdere bedrijven van startup tot IPO

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Tetrate, het enterprise service mesh-bedrijf dat een zero trust-architectuur stimuleert en de complexiteit van de moderne hybride cloud vermindert, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Paul Machle als Chief Financial Officer (CFO). Machle is een financiële veteraan en heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior managementteams voor particuliere en openbare snelgroeiende softwarebedrijven.

“Terwijl we ons ontwikkelen om te voldoen aan de universele behoefte van ondernemingen om de infrastructuur te moderniseren en te beveiligen, helpt Paul ons om onze visie uit te breiden om zero trust-architectuur tot een wereldwijde standaard te maken”, zei Varun Talwar, medeoprichter van Tetrate. “Ons hele team is verheugd om Paul aan boord te brengen. Zijn strategische mentaliteit en ervaring met het opschalen van hypergroei-organisaties zijn bij uitstek geschikt voor de volgende fase van groei van Tetrate.”

Gedurende zijn carrière heeft Machle een integrale rol gespeeld bij het strategisch opbouwen en opschalen van toonaangevende bedrijven. Onder zijn leiding bij Gitlab groeide ARR van minder dan $1 miljoen tot meer dan $150 miljoen. Voordat hij bij Gitlab in dienst kwam, was Machle de drijvende kracht achter de succesvolle bedrijfsuitbreiding van Freeborders Inc., terwijl hij ook de fusies en overnames van het bedrijf beheerde. Hij heeft ook senior financiële functies bekleed bij Exigen Group, Kanisa Inc., Sybase en Ernst & Jong.

“Paul heeft aantoonbare ervaring met het begeleiden van toonaangevende organisaties in hun groeitraject van startup tot IPO en we zijn erg verheugd hem in het team te verwelkomen”, zei Jeyapraggash (JJ) Jeyakeerthi, medeoprichter van Tetrate. “We blijven een snelgroeiend, marktleidend bedrijf opschalen en de strategische leiderschapsexpertise van Paul is een enorme aanwinst voor Tetrate.”

“Tetrate doet uitstekend werk in het kader van een gedurfde visie op het herstructureren van applicatienetwerken”, zei Machle. “Het product is gemaakt door oprichters en beheerders van Istio en Envoy en onderscheidt zich door het leveren van uniforme mesh-mogelijkheden, multi-cloudondersteuning en een flexibel operationeel model dat is gestructureerd om aan de behoeften van de klant te voldoen. Tetrate stelt letterlijk Amerikaanse normen voor zero trust-architectuur voor op microservices gebaseerde applicaties en onderscheidt zich door de toewijding aan open source. Ik ben verheugd om in dit stadium deel uit te maken van zo’n bekwaam team en bij te dragen aan ons gedeelde doel om onze klanten in staat te stellen hun moderniseringstrajecten te versnellen.”

Tetrate werd door Gartner erkend als een Cool Vendor in Cloud Computing 2021 en werd onlangs door Forbes uitgeroepen tot een van de beste startup-werkgevers van Amerika voor 2022.

Machle heeft een BS van de University of California, Berkeley en een MBA van de Northwestern University.

Over Tetrate

Tetrate is opgestart door de oprichters en beheerders van Istio en Envoy om een revolutie teweeg te brengen in applicatienetwerken en is een service mesh-bedrijf dat de complexiteit van moderne, hybride cloudapplicatie-infrastructuur beheert. Het vlaggenschipproduct, Tetrate Service Bridge, biedt een edge-to-workload-applicatieconnectiviteitsplatform dat zakelijke continuïteit, alertheid en beveiliging biedt voor ondernemingen bij de overstap van de traditionele monolithische aanpak naar de cloud. Klanten krijgen consistente ingebakken observeerbaarheid, runtimebeveiliging en verkeerbeheer in elke omgeving. Tetrate blijft een belangrijke bijdrage leveren aan de open-source projecten Istio en Envoy proxy. Meer informatie op www.tetrate.io.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Annie Fink, Bospar

Annie@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr