11:03 uur 01-12-2022

Taulia kondigt updates aan voor Scenarioplanner voor schulden

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor werkkapitaalbeheer, kondigt vandaag belangrijke updates aan voor zijn Payables Scenario Planner. Taulia’s Payables Scenario Planner is een tool die is ontworpen om Taulia-klanten beter inzicht te geven in de liquiditeit en hoe hun werkkapitaalpositie in de loop van de tijd kan veranderen.

De update zal een verscheidenheid aan aanvullende macro-economische indicatoren bevatten die verschillende vectoren over de hele wereld volgen, waaronder inflatie, bbp en gemak van zakendoen. Door deze upgrade kan het model dynamischer bewegen, waardoor klanten van Taulia meer contextueel gefundeerde informatie krijgen en de toeleveringsketens tijdens perioden van economische instabiliteit verder kunnen worden versterkt.

Taulia Announces Updates to Payables Scenario Planner

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taulia, a leading provider of working capital management solutions, today announces significant updates to its Payables Scenario Planner. Taulia’s Payables Scenario Planner is a tool designed to provide Taulia customers with better visibility into liquidity and how their working capital position could change over time.

The update will incorporate a variety of additional macroeconomic indicators tracking various vectors across the globe, including inflation, GDP, and ease of doing business. This upgrade will allow the model to move more dynamically, providing Taulia customers with more contextually-grounded information, and facilitating the further strengthening of supply chains during periods of economic instability.

Danielle Weinblatt, Chief Product Officer, Taulia, comments: “This is a significant product upgrade and demonstrates our continued commitment to providing our customers with greater visibility and deeper insights. We believe these solutions will have an immediate impact on how businesses can navigate the current inflationary environment. Through these updates we want to ensure we can provide our customers with the technology to empower them to respond to the needs of their customers and suppliers.”

ENDS

About Taulia

Taulia is a fintech provider of working capital management solutions headquartered in San Francisco, California. Taulia helps companies access value tied up in their payables, receivables, and inventory. A network of more than 2 million businesses use Taulia’s platform to determine when they want to pay and be paid. Taulia enables its customers to execute their working capital strategies, support their suppliers with early payment, and contribute to building sustainable supply chains. Taulia processes more than $500 billion each year and is trusted by the world’s largest companies, including Airbus, AstraZeneca, and Nissan. In March 2022, Taulia became part of SAP. Taulia operates as an independent company with its own brand in the SAP Group.

For more information, please visit www.taulia.com.

Contacts

Vested

Taulia@fullyvested.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr