14:45 uur 05-05-2022

dLocal lanceert dLocal Go om kleine ondernemingen te helpen starten, groeien en slagen in opkomende markten over de hele wereld

Nieuwe service biedt snelle en eenvoudige methoden voor het verwerken van betalingen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië om kleine bedrijven en ondernemers te helpen

MONTEVIDEO, Uruguay–(BUSINESS WIRE)– dLocal, het toonaangevende betalingsplatform dat wereldwijde handelaren de sleutel biedt tot opkomende markten, heeft vandaag een nieuwe service aangekondigd: dLocal Go, een online platform voor ondernemers, start-ups en eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen om betalingen te verwerken en toegang te krijgen tot andere financiële diensten in opkomende markten over de hele wereld.

Veel kleine bedrijven die hun vleugels internationaal willen uitslaan, lopen mogelijk veel potentiële omzet mis als ze alleen creditcardbetalingen kunnen accepteren. dLocal Go lost dit probleem op met een nieuw zelfbedieningsplatform waarmee binnen enkele minuten de mogelijkheid kan worden geschapen om lokale betalingen te accepteren in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Het online platform is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen de omzet te verhogen door het betreden van internationale en regionale markten, zonder in die landen aanwezig te hoeven zijn. dLocal Go elimineert het gedoe met betrekking tot naleving en juridische en technische problemen die gepaard gaan met het opzetten van betalingsverkeer in een opkomende markt.

dLocal accepteert momenteel meer dan 700 betaalmethoden in 35 opkomende markten. Hiermee helpt dLocal Go bedrijven betalingen in lokale valuta te ontvangen en om te zetten in dollars, euro’s of een andere plaatselijke valuta waarin door dLocal wordt gehandeld.

“Ondernemers zetten zich in om bedrijven op te zetten, te laten groeien en te lagen slagen, en ze vormen een belangrijke motor voor welvaart,” aldus Rodrigo Sanchez Prandi, Senior Vice President van Producten bij dLocal. “Met dLocal Go kunnen deze visionairs nu beschikken over de hulpmiddelen voor betalingen en financiële technologie waarmee ze binnen enkele minuten miljarden klanten in Latijns-Amerika, Afrika en Azië kunnen bereiken dankzij een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en snelle oplossing. Het verheugt ons dit product te lanceren om deze veelbelovende bedrijven te helpen hun groeiambities in het buitenland te verwezenlijken.”

dLocal Go stelt ondernemers in staat met één account in meer dan 35 landen te werken, zonder de noodzaak vertegenwoordiging ter plaatse te hebben om te voldoen aan lokale voorschriften. dLocal Go biedt deze bedrijven de mogelijkheid hun activiteiten in deze markten aan en uit te zetten op basis van verkoopbehoeften. De service biedt tevens toegang tot het hoogwaardige fraudepreventienetwerk van dLocal om terugboekingen te verminderen en tegelijkertijd een veilige betalingsmethode te bieden aan de klanten van kleine en middelgrote bedrijven. Zelf programmeren of aanpassingen aanbrengen in de website is niet nodig. De service is zodanig dat deze meteen kan worden gebruikt met Shopify, Shopify Plus en andere e-commerceplatforms.

Meer informatie over dLocal Go of het openen van een account: https://dlocal.com/go/.

Over dLocal

dLocal faciliteert lokale betalingen in opkomende markten en helpt handelsbedrijven wereldwijd miljarden consumenten te bereiken in opkomende markten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Via het “One dLocal”-concept (één API, één platform, één contract) kunnen bedrijven wereldwijd betalingen accepteren, uitbetalingen verzenden, wereldwijd transacties vereffenen en ‘white label’ prepaid virtuele en fysieke debetkaarten uitgeven in lokale valuta, zonder de noodzaak om afzonderlijke innings- en uitbetalingsverwerkers te beheren, meerdere lokale entiteiten op te zetten en in elke markt meerdere acquirers en betalingsmethoden te integreren. Meer informatie: https://dlocal.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Fred Baldassaro

dlocal@backbaycommunications.com

Company
Paula Villamarin

pvillamarin@dlocal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr