00:28 uur 15-12-2021

Surfshark werkt samen met dLocal om zijn wereldwijde expansie in Afrika, Azië en Latijns-Amerika mogelijk te maken

De samenwerking stelt de toonaangevende VPN-provider in staat om gelokaliseerde betalingen aan klanten in 13 nieuwe landen aan te bieden als onderdeel van de algemene groeistrategie van het bedrijf

MONTEVIDEO, Uruguay–(BUSINESS WIRE)– dLocal, een betalingsplatform dat technologie vooropstelt en dat wereldwijde zakelijke handelaren in staat stelt om contact te maken met miljarden consumenten in opkomende markten, heeft vandaag aangekondigd dat het de wereldwijde expansie naar 13 nieuwe landen mogelijk zal maken van Surfshark, een toonaangevende Virtual Private Network (VPN)-provider en online toolkit die privacy en veiligheid voor het digitale leven van gebruikers levert.

Surfshark koos voor de One dLocal-integratie – één API, één platform, één contract – om hen te helpen lokale betalingen aan te bieden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Door de nieuwe samenwerking kan Surfshark naadloos en gelijktijdig activiteiten lanceren in 13 opkomende markten.

De markten die worden bestreken zijn onder meer Egypte, Marokko, Zuid-Afrika, Turkije, India, Indonesië, Argentinië, Brazilië, Colombia, Chili, Ecuador, Mexico en Peru.

dLocal stelt Surfshark in staat om klanten handige lokale betaalmethoden aan te bieden die specifiek zijn voor elke individuele markt, waaronder contant geld, bankoverschrijvingen, lokale digitale portemonnees, lokale creditcards en internationale creditcards.

“Onze visie is er een waarin mensen volledige controle hebben over hun digitale leven,” aldus Regimantas Urbanas, Chief Marketing Officer bij Surfshark. “Betalen zou het gemakkelijkste deel van het traject van de klant moeten zijn. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met dLocal om gebruikers in staat te stellen te betalen met de alternatieve betaalmethoden die ze vertrouwen, en uiteindelijk om Surfshark op te schalen naar een bredere groep klanten over de hele wereld.”

“De uitbreiding van Surfshark is een echt succesverhaal voor klanten,” stelde Michel Golffed, SVP Growth bij dLocal. Na de snelle, probleemloze integratie van One dLocal, hebben we hun aanvankelijke expansieplannen uiteindelijk uitgebreid met meer markten dan oorspronkelijk de bedoeling was. We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd als de exclusieve betalingsfacilitator om de wereldwijde expansie van Surfshark in nieuwe markten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te ondersteunen.”

Over dLocal

dLocal maakt lokale betalingen mogelijk in opkomende markten en verbindt wereldwijde zakelijke handelaren met miljarden consumenten uit opkomende markten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Via het ‘One dLocal’-concept (één API, één platform, één contract) kunnen internationale bedrijven betalingen accepteren, uitbetalingen verzenden, wereldwijd fondsen afwikkelen en white-label prepaid virtuele en fysieke debetkaarten uitgeven in lokale valuta, zonder de noodzaak om afzonderlijke betalings- en uitbetalingsverwerkers te beheren, talrijke lokale entiteiten op te zetten en meerdere acquirers en betaalmethoden in elke markt te integreren. Ga voor meer informatie naar https://dlocal.com.

Over Surfshark

Surfshark, een Gold-winnaar bij de Cybersecurity Excellence Awards 2021 als meest innovatieve beveiligingsservice van het jaar, is een toolset voor privacybescherming die is ontwikkeld om gebruikers de mogelijkheid te bieden hun online aanwezigheid naadloos te beheren. Het uitgangspunt van Surfshark is om online privacybescherming menselijker te maken en tools te ontwikkelen die de privacy van gebruikers beschermen buiten het domein van een virtueel particulier netwerk. Surfshark is een van de weinige VPN’s die zijn gecontroleerd door onafhankelijke beveiligingsexperts. Ga voor meer informatie naar https://surfshark.com/

Toekomstgerichte verklaringen

Deze aankondiging bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen geven onze huidige verwachtingen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen weer. Toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot dLocal omvatten bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat onze werkelijke resultaten, prestaties of realisaties wezenlijk verschillen van de toekomstige resultaten, prestaties of realisaties die worden uitgedrukt of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen. Sommige van deze risico’s en onzekerheden worden beschreven in onze deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Tenzij wettelijk vereist, nemen we geen verplichting op ons om toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien om omstandigheden of gebeurtenissen na de datum hiervan weer te geven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:

Marta Seitz, dlocal@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr