21:22 uur 27-10-2021

dLocal breidt zijn mogelijkheden voor betalingsverwerking in Azië en Midden-Amerika uit

Handelaren kunnen nu nieuwe inkomstenstromen ontsluiten en meer dan 93 miljoen consumenten in Thailand, El Salvador en Guatemala bereiken

MONTEVIDEO, Uruguay–(BUSINESS WIRE)– dLocal, een betalingsplatform waarbij de technologie voorop staat en dat wereldwijde zakelijke handelaren in staat stelt om in contact te komen met miljarden consumenten in opkomende markten, kondigt vandaag zijn uitbreiding aan naar drie nieuwe landen in Azië en Midden-Amerika. Internationale handelaren kunnen nu nieuwe inkomsten genereren in Thailand, El Salvador en Guatemala.

Samen vertegenwoordigen deze drie landen een markt van meer dan 93 miljoen consumenten en totale e-commerce-inkomsten van US$ 26 miljard. Het belang van deze cijfers wordt alleen geëvenaard door de diversiteit aan lokale betaalmethoden die beschikbaar zijn voor online shoppers in deze regio’s. “Ons One dLocal-concept – één API, één platform en één contract – geeft handelaren toegang tot internationale en lokale creditcard- en debetkaartmerken en tot alternatieve betaalmethoden zoals eWallets, bankoverschrijvingen en contante transacties,” aldus Sumita Pandit, COO bij dLocal.

Het platform van dLocal maakt zowel alternatieve betaalmethoden als creditcards en debetkaarten mogelijk voor de drie nieuwe landen. Deze methoden omvatten in eerste instantie:

  • TrueMoney-portemonnee, apps voor betaling met QR-codes en AliPay en WeChat eWallets in Thailand,
  • kaartbetalingen en contante methoden AkíSíPago in Guatemala en
  • PuntoXpress in El Salvador.

“Het is essentieel voor internationale handelaren om samen te werken met een betalingsfacilitator die het lokale betalingsgedrag begrijpt en die snel kan werken aan integraties met zoveel mogelijk alternatieve betaalmethoden,” voegt Pandit toe. In Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten biedt dLocal meer dan 600 lokale betaalmethoden in 33 landen.

De beslissing om in Thailand, El Salvador en Guatemala te gaan opereren, kwam niet alleen door hun gecombineerde potentieel, maar ook als een verzoek van de klanten van dLocal. “We hebben onze investeringen versneld in de technologie die onze klanten nodig hebben om hun activiteiten in opkomende markten uit te breiden. We hebben onze geografische voetafdruk en betaalmethodenportfolio aangevuld om aan de huidige en toekomstige behoeften van handelaren te voldoen. We streven altijd naar kansen waarmee we onze voetafdruk sneller kunnen uitbreiden en onze diensten sneller kunnen uitrollen naar nieuwe opkomende markten,” verklaart Pandit.

Over dLocal

dLocal maakt lokale betalingen mogelijk in opkomende markten en verbindt wereldwijde zakelijke handelaren met miljarden consumenten uit opkomende markten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Via het ‘One dLocal’-concept (één API, één platform, één contract) kunnen internationale bedrijven betalingen accepteren, uitbetalingen verzenden, wereldwijd fondsen afhandelen en white label prepaid virtuele en fysieke debetkaarten uitgeven in lokale valuta, zonder dat het nodig is om afzonderlijke betalings- en uitbetalingsverwerkers te beheren, talrijke lokale entiteiten op te zetten en meerdere acquirers en betalingsmethoden in elke markt te integreren. Ga voor meer informatie naar https://dlocal.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marta Seitz

dlocal@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr