07:42 uur 08-11-2021

dLocal lanceert oplossing voor abonnementsbetalingen voor de Indiase markt

Handelaren met een bedrijfsmodel op abonnementsbasis kunnen hun activiteiten nu hervatten dankzij de oplossing van dLocal

MONTEVIDEO, Uruguay–(BUSINESS WIRE)– dLocal, een betalingsplatform waarbij technologie voorop staat en dat handelsbedrijven in staat stelt miljarden consumenten in opkomende markten te bereiken, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een nieuwe oplossing voor automatische incassobetalingen voor bedrijven die een bedrijfsmodel op abonnementsbasis hanteren in India. De oplossing is nu beschikbaar voor zowel lokale als internationale handelaren.

De nieuwste voorschriften voor automatische incasso, die vorige maand van kracht werden, verhinderden internationale en lokale handelaren om het grootste deel van de terugkerende abonnementsbetalingen in India te accepteren, waardoor veel inkomsten voor SaaS-bedrijven en andere verticale markten werden afgesneden. Met de nieuwe oplossing pakt dLocal de complexiteit aan van het verplichte elektronische machtigingsbeheer voor terugkerende transacties, zowel binnenlandse als grensoverschrijdende. Complexe betalingsstromen voor abonnementen, waaronder die met variabele bedragen, kunnen nu naadloos worden verwerkt met het One dLocal-concept van één API, één platform en één contract.

“Onze expertise en ons bereik binnen het Indiase betalingsecosysteem stelden ons in staat om als een van de eersten met een oplossing te komen voor het overwinnen van de hindernissen waarmee internationale handelaren worden geconfronteerd bij het accepteren van abonnementsbetalingen,” aldus Sumita Pandit, COO van dLocal.

“Voor het beheren van elektronische machtigingen maakt onze oplossing gebruik van platforms die binnen de gehele branche worden gebruikt, zoals UPI Autopay en SI Hub. Voor alle abonnementsbetalingen volgt dLocal alle voorschriften voor meldingen aan de gebruiker over veilige en beveiligde transactieverwerking,” voegt Federico Mazzoli, VP Product van dLocal toe.

Teneinde de conversiepercentages van transacties te maximaliseren, biedt dLocal handelaren tevens de mogelijkheid hun eigen logica voor herhaalde pogingen zonder gebruikersinteractie te implementeren.

Over dLocal

dLocal faciliteert lokale betalingen in opkomende markten en helpt handelsbedrijven wereldwijd miljarden consumenten te bereiken in opkomende markten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Via het “One dLocal”-concept (één API, één platform, één contract) kunnen bedrijven wereldwijd betalingen accepteren, uitbetalingen verzenden, wereldwijd transacties vereffenen en ‘white label’ prepaid virtuele en fysieke debetkaarten uitgeven in lokale valuta, zonder de noodzaak om afzonderlijke innings- en uitbetalingsverwerkers te beheren, meerdere lokale entiteiten op te zetten en in elke markt meerdere acquirers en betalingsmethoden te integreren. Meer informatie: https://dlocal.com.

Uitspraken met betrekking tot de toekomst

Deze bekendmaking bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst (“forward-looking statements”). Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst betreffen de huidige verwachtingen omtrent gebeurtenissen in de toekomst. Aan uitspraken met betrekking tot de toekomst betreffende dLocal zijn bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren verbonden die ertoe kunnen leiden dat onze werkelijke resultaten, prestaties of successen of de resultaten van de sector, in aanzienlijke mate kunnen afwijken van toekomstige resultaten, prestaties of successen die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in de uitspraken met betrekking tot de toekomst. Sommige van deze risico’s en onzekerheden worden beschreven in de documenten die door ons zijn ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission. Tenzij wettelijk verplicht, nemen we niet de verplichting op ons om uitspraken met betrekking tot de toekomst te actualiseren of te herzien met het oog op omstandigheden of gebeurtenissen die zich voordoen na het verschijnen van dit bericht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Marta Seitz

dlocal@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr