23:01 uur 28-10-2019

LR Health & Beauty verlengt samenwerkingsovereenkomsten met Emma Heming-Willis, Bruce Willis en Cristina Ferreira

Geursamenwerkingen met beroemdheden worden voortgezet

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– LR Health & Beauty zet haar al lang bestaande samenwerking op het gebied van geurmarketing met topsterren voort en verlengt de bestaande overeenkomsten met Emma Heming-Willis en Bruce Willis. De overeenkomst met de Portugese tv-ster Cristina Ferreira wordt ook voortgezet. De samenwerking met Guido Maria Kretschmer werd al in september 2018 verlengd.

Samenwerking met zowel nationale als internationale beroemdheden speelt een belangrijke rol in het geursegment van LR. Het bijzondere van de geursamenwerking met LR: alle beroemdheden zijn persoonlijk betrokken bij het creëren van een geur en geven hun eau de parfum een individueel tintje.

Het beroemde topmodel en ondernemer Emma Heming-Willis, echtgenote van Hollywood-ster Bruce Willis, lanceerde haar eigen geuren, drie verschillende parfumsamenstellingen verfijnd met Swarovski-stenen, in de ‘Lightning Collection’ in 2016 in samenwerking met LR.

De geuren van de Hollywood-ster Bruce Willis zijn sinds 2010 erg populair bij LR-klanten. ‘Bruce Willis’ en ‘Bruce Willis Personal Edition’ zijn klassieke geuren geworden in het LR-assortiment.

Tv-ster Cristina Ferreira werkt al vijf jaar samen met LR. ‘MEU by Cristina Ferreira’, het eerste parfum van Cristina Ferreira, is vandaag nog steeds populair.

De succesvolle ontwerper Guido Maria Kretschmer heeft al een parfumcollectie voor dames en heren gecreëerd voor het direct-verkoopbedrijf in respectievelijk 2015 en 2019 en heeft gedurende het proces bewezen te beschikken over de juiste neus. De tweede parfumcollectie, ‘PURE by Guido Maria Kretschmer’ (2019), is een van de best verkopende geuren in de geschiedenis van LR. In de toekomst zullen er verdere samenwerkingsprojecten zijn.

LR Health & Beauty

De LR Group, met hoofdkantoor in Ahlen (Duitsland), produceert en verkoopt een breed scala aan schoonheids- en gezondheidsproducten in 28 landen. Het assortiment omvat verzorgings- en decoratieve cosmetica, voedingssupplementen en parfums. De verwerking van aloë vera is al meer dan 17 jaar een van de kerncompetenties van LR Health & Beauty. In Ahlen heeft het bedrijf de modernste aloë vera-productielocatie voor Aloe Vera Drinking Gels in Europa gevestigd. Met 1.100 medewerkers en duizenden geregistreerde verkooppartners en klanten is LR een van Europa’s toonaangevende ondernemingen voor directe verkoop.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty

Almut Kellermeyer

Hoofd PR / Public Affairs

Kruppstrasse 55

59227 Ahlen

Tel: + 49 (0)2382 7060-106

E-mail: a.kellermeyer@LRworld.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr